Rico Engelbarts
31/10/2018 18:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2018 18:15

Cryptocurrency wallet gigant Ledger breidt uit naar Hong Kong

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
cryptocurrency_wallet_gigant_breidt_uit_naar_hong_kong

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Ledger, de hardware-ontwikkelaar van cryptocurrency-wallets, heeft aangekondigd uit te gaan breiden naar Hong Kong, dit meldt het bedrijf op 30 oktober.
Verder kondigt Ledger aan dat het bedrijf Benjamin Soong heeft aangenomen als nieuwe hoofd van de afdeling voor Azië en de regio Stille Oceaan, oftewel de Asia-Pacific (APAC).
Pascal Gauthier, CEO van Ledger, zegt dat Soong zal helpen bij de uitbreiding naar de APAC-regio:

We zijn verheugd om Benjamin te verwelkomen in ons team, omdat hij een cruciale rol zal spelen in het groeien en uitbreiden van onze activiteiten in APAC. Hij brengt een enorme hoeveelheid ervaring en expertise in de regio met zich mee, waardoor Ledger toekomstige kansen beter kan benutten. APAC is een belangrijke markt die een toegenomen vraag kent. Met Benjamin aan het roer, hebben we er vertrouwen in dat we top beveiliging kunnen bieden voor zowel consumenten als financiële instellingen om hun cryptocurrencies te beschermen.

Benjamin Soong geeft aan dat hij enthousiast is voor Ledger te gaan werken en dat het bedrijf van plan is uit te breiden naar andere steden in de regio zoals Tokyo, Seoul en Singapore:

Het is een zeer opwindende tijd om aan te sluiten bij Ledger, omdat het bedrijf zich snel blijft uitbreiden over de hele wereld. Ik heb eigenhandig gezien hoe mobiel, digitaal en crypto zijn doorontwikkeld in Azië, en de opening van dit kantoor zal helpen tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar onze producten en diensten. We verwachten snel te groeien en zijn al gericht op uitbreiding van toekomstige kantoren, waaronder Tokyo, Seoul en Singapore. Ik kijk uit naar het opbouwen van een team van wereldklasse dat ons zal helpen onze groei in de Asia-Pacific te versnellen.

Ledger werd opgericht in 2014 en heeft hoofdkantoren in Parijs en San Francisco. Het bedrijf biedt hardware aan waarmee gebruikers hun crypto kunnen opslaan.
Ledger Vault biedt de technologie-infrastructuur voor bedrijven om hun cryptocurrencies te beheren en te controleren, waardoor vermogensbeheerders en financiële dienstverleners hun digitale valuta kunnen opslaan en verhandelen.
De Ledger Nano S is wereldwijd de best verkopende crypto hardware-wallet. Het product isoleert keys van de computer of smartphone zodat deze niet van buitenaf gehackt kunnen worden. De wallet ondersteunt meer dan 40 cryptocurrencies.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
'Tot 99% van Mt. Gox's bitcoin zullen mogelijk verkocht worden'
Crypto-markt in de war: Mt. Gox-slachtoffers weigeren te verkopen
Advertentie