Erik Juffermans Erik Juffermans
01/03/2023 11:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/03/2023 11:00

Deze nieuwe Nederlandse exchange verandert de game en je wil erbij zijn

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/lupmotion

Er komt een nieuwe crypto exchange naar nederland; CoinMart. Sinds september vorig jaar is de exchange in handen van een vergunning van de De Nederlandsche Bank. Inmiddels is CoinMart klaar voor de volgende stap en zo kun jij ze helpen.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

CoinMart is ambitieus

CoinMart heeft de ambitie om een crypto exchange te zijn die midden in de gemeenschap staat. Ook willen ze naast het aanbieden van een groot en divers aanbod, het handelen van crypto mogelijk maken voor iedereen. 

Voor veel mensen is crypto nog vreemd en onwennig. CoinMart neemt nieuwe gebruikers bij de hand en biedt een platform volledig ontwikkeld en gefocust op de gebruiker. De volgende stap van de exchange reflecteert het belang van de gebruiker voor het team van CoinMart.

Wat CoinMart anders maakt dan andere exchanges die actief zijn in Nederland is de decentrale aard die ze hoog in het vaandel hebben staan. De volgende stap van CoinMart is de beta test, en hierbij willen ze hun toekomstige gebruikers betrekken.

Waar de meeste exchanges een product leveren zonder de opinie van gebruikers doet CoinMart dit anders. Ze roepen gebruikers op om zich aan te melden voor de beta test van de exchange en mee te bepalen over de ontwikkeling en de volgende stappen van het project. 

Test CoinMart nu en verdien 50 euro

Veel exchanges proberen zelf in te schatten wat voor een gebruiker belangrijk is. Vaak blijkt dit in realiteit niet zo vanzelfsprekend. CoinMart wil dit voor zijn door nog voordat de complete versie van de exchange live gaat, de klanten in dit proces betrekken.

“Help ons om de beste Crypto Exchange van Nederland te worden door je op te geven als Beta Tester. De top 100 van de lijst ontvangt 50 Euro in zijn of haar account!”

Het is vanaf nu mogelijk om je vrijblijvend aan te melden voor de beta test van CoinMart. Honderd van de meest waardevolle beta testers zullen worden beloond met 50 euro.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie