Rico Engelbarts
29/01/2019 10:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/01/2019 10:45

Koop direct altcoins met je euro's op Netcoins

Nieuws
koop_direct_altcoins_met_je_euros_op_netcoins

Een Canadees bedrijf test op dit moment een cryptocurrency-portaal waarmee gebruikers meer dan 20 soorten cryptocurrencies kunnen kopen. Het interessante aan dit portaal van Netcoins is dat deze crypto’s direct met fiat-valuta zoals de euro, dollar en de Canadese dollars gekocht kunnen worden.
Het platform maakt het kopen van altcoins zo een heel stuk simpeler. Normaal gesproken moet je eerst je euro’s om wisselen voor Bitcoin of Ethereum voordat je een kleinere, minder bekende altcoin kan kopen. Daarnaast is het KYC-proces (Know Your Customer) vaak omslachtig en duurt het lang voordat je eindelijk je account kan gebruiken om crypto te kopen.
Netcoins maakt dit proces een stuk gemakkelijker door het KYC-proces eenvoudiger te maken. Gebruikers zouden al binnen 24 uur een geverifieerd account kunnen hebben volgens het bedrijf. Na je account opgeladen te hebben met euro’s kan je vervolgens direct aan de slag.
Netcoins is daarnaast ook bezig met haar service in fysieke winkels aan te bieden. Op dit moment is Netcoins actief in maar liefst 170.000 winkels verspreid over 53 landen. In die winkels kunnen gebruikers direct crypto kopen middels “Virtuele Crypto Geldautomaten”. Deze geldautomaten zijn in principe gewoon een programmaatje dat winkeliers op hun tablet, laptop of PC kunnen installeren. Klanten kunnen vervolgens de 20 verschillende crypto’s kopen met fiat valuta.
Netcoins is sinds vorig jaar steeds harder gegroeid als bedrijf. En ondanks de sterk dalende koersen op de crypto-markt wist het behoorlijk wat omzet te genereren. Het bedrijf beweert dat het voor hen niet uitmaakt of de markt bearish of bullish is, zij verdienen namelijk per transactie een commissie, ongeacht de huidige koers.
Dankzij bedrijven zoals Netgear wordt het steeds makkelijker om crypto’s te kopen. Dit kan op den duur leiden tot een bredere acceptatie van zowel cryptocurrencies als blockchain-technologie. Op dit moment zit de applicatie nog in de bèta-fase en iedereen die dit wil kan het systeem testen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement