nederlandse_deribit_en_caspian_slaan_handen_ineen_eerste_institutionele_platform_met_crypto-futures_en_opties

Nederlandse Deribit en Caspian slaan handen ineen: eerste institutionele platform met crypto-futures en -opties

25

Sinds kort kunnen beleggers via het cryptocurrency-trading platform Caspian zowel met de crypto-futures en -opties van cryptocurrency exchange Deribit beleggen. Hierdoor kunnen institutionele beleggers in deze crypto-producten gaan beleggen via het supersnelle Caspian met onder andere een 100x-hefboom.

Caspian is een platform voor crypto-trading en portfoliomanagement waar beleggers op ongeveer 30 verschillende cryptocurrency exchanges binnen één interface kunnen beleggen. Door de integratie met Deribit kunnen nu bitcoin (BTC) en ethereum (ETH)-effecten en -opties worden verhandeld via het platform.

De CEO van Deribit, John Jansen, zei over de nieuwe samenwerking:

Het uitgebreide handels- en portfolio-managementplatform van Caspian biedt institutionele beleggers een toegangspoort tot de crypto-markten. We vinden het geweldig om samen te werken met het team van Caspian.

Caspian staat bekend als een platform voor institutionele beleggers dat end-to-end handelsservices biedt. Zo biedt het een execution management systeem (OEMS), portfoliomanagement systeem (PMS) en een risk managementsysteem (RMS). Caspian is dankzij de samenwerking het eerste platform voor institutionele beleggers waarop zowel in crypto-futures als -opties kan worden belegd.

Deribit is een Nederlandse cryptocurrency exchange, opgericht door Marius Jansen en Sebastian Smyczýnski. Het doel van Deribit is om een professioneel cryptocurrencies futures en opties handelsplatform te bieden voor beleggers. Deribit is daarnaast de enige exchange in de wereld die “European style cash settled opties op Ethereum” biedt, aldus de een blogpost van Caspian.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

9/10

€11.173,20 Kopen
Litebit

8.9/10

€11.376,70 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€11.028,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€11.170,00 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€11.490,50 Kopen
Bitrush

6.4/10

€11.448,40 Kopen
Laatste nieuws