Erik Juffermans Erik Juffermans
04/03/2023 11:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/03/2023 11:00

Nieuwe Nederlandse exchange zoekt beta-testers; test & verdien €50

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/Ground Picture

We schreven er recent al over; CoinMart. De gloednieuwe exchange komt naar Nederland en ze hebben jouw hulp nodig. Je kunt namelijk meedoen aan de testfase van CoinMart, en de exchange helpen ontwikkelen tot dé perfecte crypto exchange. Het mooie van dit alles is dat je ook nog eens 50 euro kunt verdienen. Meld je aan nu het nog kan voor de beta versie!

Een unieke exchange

CoinMart is sinds vorig jaar in handen van een licentie van De Nederlandsche Bank. De volgende stap is alle puntjes op de ‘i’ zetten en een mooi eindproduct afleveren. Elke exchange gaat door deze laatste fase waarbij alles nauwkeurig getest wordt. CoinMart heeft duidelijk decentraliteit hoog in het vaandel staan. Dat blijkt uit de manier waarop ze deze testfase aan willen pakken.

Wat CoinMart onderscheidt van andere exchanges is het feit dat ze graag klanten bij deze laatste fase willen betrekken. Gebruikers kunnen zich nu aanmelden voor deze beta test fase. CoinMart wil een crypto exchange creëren die volledig in dienst staat van de klant, en daarom hebben ze jouw feedback nodig!

Wat de klant belangrijk vindt, is voor CoinMart de prioriteit. Misschien klinkt dat als een cliché dat elke exchange van de daken schreeuwt. Maar CoinMart voegt de daad bij het woord. In de cruciale testfase roepen ze namelijk de hulp in van toekomstige klanten. 

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Creëer jouw perfecte exchange

Crypto land verandert voortdurend, en ook exchanges moeten hierop inspelen. De manier waarop CoinMart dit doet, door het vertrouwen te geven aan gebruikers, is bewonderenswaardig. Wat deze actie helemaal uniek maakt is het feit dat beta testers voor hun input zullen worden beloond.

“Help ons om de beste Crypto Exchange van Nederland te worden door je op te geven als Beta Tester. De top 100 van de lijst ontvangt 50 Euro in zijn of haar account!”

De 100 meest waardevolle testers zullen beloond worden met een storting van 50 euro op hun CoinMart account. Je kunt je vanaf nu vrijblijvend aanmelden en beginnen met het bouwen aan deze gloednieuwe exchange. 

Wacht niet langer en maak hier je account op CoinMart aan.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie