Tim Kamp Tim Kamp
19/12/2023 08:46 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/12/2023 08:22

Opmerkelijke Bitcoin beursfondscommercial gelanceerd door kanshebber

Bitcoin-BTC
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Opmerkelijke Bitcoin beursfondscommercial gelanceerd door kanshebber

Foto: Gorodenkoff/Shutterstock

Bitwise, een bekende aanbieder van cryptogerelateerde financiële producten, heeft recentelijk de lancering van een opvallende reclamecampagne aangekondigd ter promotie van hun Bitcoin (BTC) Exchange-Traded Fund (ETF). De campagne valt op dankzij de betrokkenheid van ‘The Most Interesting Man in the World’ – een iconisch personage dat bekend staat om zijn charisma en avontuurlijke imago.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Opvallend personage in cryptoreclame

Bitwise heeft gekozen voor een gedurfde benadering om de aandacht van investeerders te trekken. De campagne maakt gebruik van het bekende personage, dat eerder werd gebruikt in reclames voor Dos Equis-bier, en plaatst hem in de context van de wereld van crypto en Bitcoin.

De reclamespot markeert de eerste advertentie van Bitwise voor hun Bitcoin ETF. De keuze voor ‘The Most Interesting Man’ als hoofdrolspeler is niet toevallig; het personage staat bekend om zijn charmante en interessante levensstijl, wat een slimme manier kan zijn om de aantrekkingskracht van Bitcoin op een bredere doelgroep te benadrukken.

De marketingstrategie van Bitwise lijkt goed doordacht en gericht te zijn op het creëren van aandacht rondom hun ETF-aanbod. Bitwise heeft hiermee de Bitcoin ETF-advertentiewedloop officieel ingeluid, waarbij het bedrijf concurrenten uitdaagt om met even creatieve en boeiende campagnes te komen.

De keuze voor ‘The Most Interesting Man’ als centrale figuur in de campagne is opmerkelijk en lijkt gericht op het wegnemen van het stereotype imago van cryptocurrencies als louter technische en ingewikkelde beleggingsinstrumenten. Door een bekend en geliefd personage in te zetten, hoopt Bitwise waarschijnlijk de drempel voor nieuwe investeerders te verlagen en de acceptatie van Bitcoin als mainstream beleggingsmogelijkheid te bevorderen.

Advertentie

Bitcoin Spot ETF: een kwestie van tijd

Tientallen bedrijven hebben al een aanvraag ingediend voor een Bitcoin spot-ETF en de kans op goedkeuring lijkt groter dan ooit. Analisten hebben hun ogen gericht op maandag 8, dinsdag 9 of woensdag 10 januari voor een mogelijke massa goedkeuring van dergelijke beursfondsen.

Een bitcoin spot-ETF wordt als groots beschouwd door de crypto-wereld aangezien het de deuren voor institutionele investeerders wagenwijd open zet, vanzelfsprekend ten voordele van de bitcoin koers.

De lancering van deze campagnes markeert een interessante fase in de evolutie van Bitcoin en andere crypto, waarbij traditionele financiële producten steeds meer worden geïntegreerd in de bredere markt.

Deel dit artikel
Tim Kamp

Tim Kamp is sinds september 2023 redacteur bij Crypto Insiders. Met een HBO Bachelor in Sport, Management & Ondernemen van de Hogeschool van Amsterdam en ervaring bij BitKamp, brengt hij een unieke combinatie van marketingkennis en crypto-expertise. Zijn passie voor cryptocurrency ontstond vanuit een interesse in geldbeheer en investeren, wat hem uiteindelijk naar Bitcoin leidde. Bij Crypto Insiders deelt hij nu zijn kennis en inzichten met een breed publiek.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
Interview: hoe een nieuwe cryptobeurs de grote jongens verslaat
Interview: hoe een nieuwe cryptobeurs de grote jongens verslaat
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
Advertentie