Home Nieuws Wallets en Exchanges ‘s Werelds oudste Bitcoin-exchange BTCC lanceert nieuw platform in juni

‘s Werelds oudste Bitcoin-exchange BTCC lanceert nieuw platform in juni

- Advertentie -

De Chinese cryptocurrency-firma BTCC heeft plannen aangekondigd om in juni een geüpgraded nieuw exchange platform te introduceren met ondersteuning voor currencies als Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTC) bij de lancering.

Het in Hongkong gevestigde BTCC heeft de aankomende lancering van een nieuwe en geüpgrade ‘BTCC Exchange’ volgende maand bevestigd. In de aankondiging onderstreepte de exchange een betere liquiditeit, waardoor kleine bid-ask spreads en sneller bevestigde stortingen en opnames mogelijk worden, als kenmerken van het nieuwe, verbeterde handelsplatform, beschikbaar voor gebruikers wereldwijd.

Bij de lancering zal de nieuwe exchange BTC, ETH, BCH, en LTC en hun trading pairs ondersteunen. De exchange zal inspelen op de behoeften van haar gebruikersgroep om andere tokens aan het platform toe te voegen. Gebruikers zullen de eerste drie maanden na de lancering van de nieuwe exchange geen transactiekosten hoeven te betalen.

Bewerend om een nieuw ‘cutting-edge’ systeem aan te bieden om snellere en soepelere handel mogelijk te maken, zei BTCC het volgende over haar vernieuwde platform:

Wat technische ontwikkelingen betreft, zal onze exchange gebruik maken van een gelaagd, multi-clustered systeem met een geoptimaliseerde, high-speed memory trading engine.

De nieuwe exchange zal ook worden geoptimaliseerd om offline opslag te faciliteren (cold storage) om de assets van haar klanten beter te beschermen, zo beweerde BTCC. Het opslaan van de fondsen van gebruikers in online ‘hot wallets’ heeft geresulteerd in een aantal beruchte cryptocurrency hacks zoals de recente $530 miljoen die gestolen werd aan NEM-tokens van de Japanse exchange Coincheck.

“We nemen beveiliging zeer serieus en zijn trots op het feit dat we nooit gecompromitteerd zijn”, voegde de exchange eraan toe.

BTCC, voorheen BTC China, was de eerste cryptocurrency-exchange ter wereld en kreeg in 2011 gestalte. Een onderdrukking door de Chinese autoriteiten op de crypto-sector na een ICO-verbod vorig jaar, betekende dat de beurs op 30 september 2017 haar deuren in China dicht gooide.

BTCC, een van China’s oorspronkelijke ‘big three’ exchanges, verhuisde snel haar uitvalsbasis naar Hongkong en Londen voordat het uitstel verdiende na de overname door een blockchain-beleggingsfonds uit Hongkong in januari 2018.

“De overname is een ongelooflijke mijlpaal voor BTCC die al ons harde werk van de afgelopen jaren bekrachtigd”, zei oprichter en CEO Bobby Lee destijds. “Ik ben erg enthousiast over de middelen die dit BTCC geeft om sneller en agressiever onze activiteiten te laten groeien in 2018 en daarna” voegde hij daaraan toe, met de vermelding dat het bedrijf de focus zou verleggen naar het aanbieden van diensten aan de nationale markt.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.700,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.414,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.422,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.455,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.510,90 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...