voyager_de_makkelijkste_manier_om_in_cryptocurrency_te_investeren

Voyager: de makkelijkste manier om in cryptocurrency te investeren

10

Het wordt binnenkort nog makkelijker om in cryptocurrency te investeren. De Voyager app helpt crypto traders namelijk bij het uitvoeren van orders door het voor hen te doen. Het platform is verbonden met een groot aantal cryptocurrency exchanges in de wereld, en zoekt de beste deal voor de belegger.

Het is met Voyager niet langer nodig om allerlei verschillende accounts bij verschillende exchanges te onderhouden. Je plaatst simpelweg een bestelling in de app en Voyager doet de rest. Het platform is dus eigenlijk vergelijkbaar met een traditionele broker die bestellingen voor haar klanten uitvoert.

Om de best mogelijke deal te kunnen vinden houdt het algoritme rekening met een aantal factoren. De CEO van Voyager, Steve Ehrlich, legt uit:

Om de beste deal te vinden houden we rekening met: prijs, hoeveelheid, de diepte van de liquiditeit en de betrouwbaarheid van de API op de exchanges. We kijken naar al deze factoren en proberen de best mogelijke deal te vinden. We hebben een heel gedetailleerd, complex algoritme gebouwd om ervoor te zorgen dat we alle exchanges kunnen nagaan en de beste order voor onze klant kunnen uitvoeren.

Op dit moment zit de applicatie nog in de bèta-fase voyager_de_makkelijkste_manier_om_in_cryptocurrency_te_investerenen is er een wachtlijst van 100.000 mensen die de app willen uitproberen. De iOS app zal ergens in dit kwartaal gelanceerd worden, en Android-gebruikers moeten nog iets langer wachten. De Android app wordt namelijk in het derde kwartaal van dit jaar gelanceerd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

9/10

€9.841,29 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.912,22 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.717,00 Kopen
Bitmymoney

8.6/10

€9.699,52 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.827,00 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€10.024,90 Kopen
Laatste nieuws