Home Nieuws We moeten terug naar normaal! Econoom Kees de Kort is te gast...

We moeten terug naar normaal! Econoom Kees de Kort is te gast in Madelon Navigeert

- Advertentie -

In de YouTube serie Madelon Navigeert gaat Madelon Vos in gesprek met bekende journalisten, economen en ondernemers. Deze aflevering is econoom Kees de Kort te gast. Kees, die ook beurscommentator is bij BNR Nieuwsradio, gaat met Madelon in gesprek over het huidige beleid en de gevolgen voor de economie. De overheid is met de getroffen maatregelen een weg ingeslagen die behoorlijk schade toedient en zal toedienen aan de economie; zo bespreekt Kees de negatieve rente, de gevolgen voor de huizenprijzen en natuurlijk de rol van corona. Kees zijn bevinding is zo klaar als een klontje: we moeten terug naar normaal. Bekijk de uitzending hieronder!

Lees en kijk je al een tijdje mee in de wereld van bitcoin en andere cryptocurrencies, dan is Madelon vast een bekend gezicht voor je! Zo geeft zij cursussen waarin je onder andere leert hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Ben je bekend met de basics? Dan kan je ook kennis opdoen over marktbewegingen en traden! Gebruik kortingscode CRYPTOINSIDERS bij het kopen van een cursus en krijg 10% korting!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.581,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.294,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.338,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€16.351,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.402,60 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...