Kasper Wienk Kasper Wienk
19/11/2021 17:29 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/11/2021 17:29 Columns

Voor ’t zelfde geld: Voorspelt dit project de bitcoin (BTC) koers

icon-columns
Columns
Voor 't zelfde geld Voorspelt dit project de bitcoin (BTC) koers

Crypto Insiders geeft een uniek aanbod met een nieuwe serie artikelen genaamd ‘Voor ‘t zelfde geld’. Hierin interviewen wij onze crypto coaches, analisten en andere crypto fanaten over hun standpunt in de markt. Deze keer is het de beurt aan gem master Roemer Hoogerwerf, die praat over de laatste ontwikkelingen.

Het portfolio van Hoogerwerf is de laatste tijd niet veel veranderd. Hij heeft onder andere GNY, LML, BCNA en SBLX in zijn portfolio en hij is erg te spreken over de ontwikkelingen van deze coins.

“GNY brengt volgende week een tool uit die de prijs van bitcoin kan voorspellen. Ze hebben hiervoor een eigen gepatenteerde ‘machine learning’ technologie toegepast. Door het patroon van bitcoin af te lezen – in combinatie met de input van belangrijke data en andere indicatoren – kan de koers van bitcoin worden voorspeld. GNY is een apart, maar interessant project.”

“Ze zijn een redelijk traditioneel bedrijf in een cryptowereld”, zegt Hoogerwerf. “GNY focust zich eerst op het product zelf voordat zij met marketing aan de slag gaan. Dit is natuurlijk anders in crypto, waar hype vaak eerst komt. Nu ze eindelijk zover zijn met hun koersvoorspeller, weet ik dat ze ook iets positiefs neer zullen zetten. Ze zijn een professioneel team, dus de marketing komt wel goed. Ook zijn er mobile apps onderweg.”

Bitcoin is geen betaalmiddel en zal dat ook nooit worden
  • icon-columns
    Columns

Link machine learning

Hoogerwerf verwacht dat als GNY goed loopt, dat het team verder gaat met link machine learning (LML). Dit is namelijk een onderdeel van GNY. “Ze hebben aangegeven dat er ook flink wat in de pijplijn zit van LML. Het is een mooi project die nu nog een market cap heeft van zes miljoen dollar. Als elke Nederlander maar vier euro zou inleggen, stijgt deze prijs al tien keer. Als je dit vergelijkt met de kracht die GNY in het verleden toonde, zou dit deze coin ook makkelijk kunnen moonen. Er staan veel mooie dingen op de planning voor dit project.”

Advertentie

Bitcanna

“Een ander mooi project, waar ik al 350% winst op heb, is bitcanna (BCNA). Als ik mijn DCA beter zou timen had ik in totaal zelfs 1000% gehad. Ze zijn nu over naar het Cosmos (ATOM) netwerk. Met ‘liquidity providing’ krijg je nu zelfs extra bonussen voor met een APR van ongeveer 120%. Ik ben wel nieuwsgierig naar het echte marketing plan.”

“Achter de schermen zijn ze ook aan de slag gegaan met NFT’s en games. Als je op de website van bitcanna naar beneden scrollt zie je de dingen waar ze mee bezig zijn, en het viel me op dat daar nu ook NFT’s bij staan”, zegt Hoogerwerf.

“Iedereen is bezig met games en NFT’s. Ik hoop dat ze hier binnen een paar maanden nieuws over uitbrengen. Dat zou wel eens voor een flinke pump kunnen zorgen. Deze tak van crypto is nu helemaal hot en happening is. Als het te lang duurt dan kan die hele trend misschien wel omslaan naar een andere hype; social coins bijvoorbeeld.”

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Socialblox

“Over social coins gesproken: Michiel Ipenburg van Socialblox (SBLX) is naar Dubai gevlogen en hij vertelt binnenkort waarvoor dat was”, zegt Hoogerwerf. “Ik praat af en toe met hem en er komt nog veel goed nieuws aan. Michiel is als een dolle bezig om socialblox een goede launch te geven. Hij is ook erg begaan met de community van dit project, die hij altijd op de hoogte houd. Daarnaast is hij erg benaderbaar via de Telegram van socialblox.”

Wil jij nog meer weten over de investeringen van gem master Roemer? Stuur hem dan een berichtje in de Discord community van Crypto Insiders. Hij vertelt je graag meer over de pareltjes in zijn portfolio.

Deel dit artikel
Kasper Wienk

Journalist en crypto analist Kasper hoorde voor het eerst over crypto in 2017. Hij werd enthousiast over alle mogelijkheden die digitale valuta’s kunnen bieden, maar ook het handelen in crypto sprak hem aan. Dat je dat laatste beter kan doen zonder emotie leerde hij op de harde manier; Kasper verloor na zijn eerste investering 80% van zijn portfolio in korte tijd. Dit zorgde er niet voor dat hij de handdoek in de ring gooide, maar dit gaf hem juist de drive om alles van de crypto-markt te begrijpen om hier vervolgens een passief inkomen uit te putten.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie