Crypto kopen en verkopen

Koop je voor het eerst cryptocurrencies, dan kan dat lastig zijn. In de wereld van onder andere Bitcoin, Ethereum, Cardano en XRP ben je – gelukkig al minder dan een aantal jaar geleden – soms op jezelf aangewezen. Ben je een starter dan vergt dat wat onderzoek en discipline. Op de website van Crypto Insiders streven we ernaar om de materie zo behapbaar mogelijk te maken voor iedereen. Hieronder hebben we een aantal cryptocurrencies vermeld die je direct bij een van onze vertrouwde partners kan kopen of waarover je meer kan lezen.

Bitcoin

Uiteraard is voor velen de prijs van bitcoin doorslaggevend, maar vergeet niet dat het ook belangrijk is om veilig te handelen en bijvoorbeeld te kijken naar de betaalopties die een aanbieder aanbiedt!

Ethereum

Ethereum is de op een na grootste cryptocurrency en trekt daarmee veel bekijks. Met de historische koers van ethereum is de nummer twee cryptocurrency goed geweest voor flinke toename in waarde.

XRP

XRP is de cryptocurrency van het bedrijf Ripple; het bedrijf dat binnen de cryptocurrency-wereld bekend is om haar vele samenwerkingen met grote banken.

Bitcoin cash

Bitcoin cash is een afsplitsing, een zogeheten fork van ons aller bekende Bitcoin, die ontstond op 1 augustus 2017. Hoewel Bitcoin cash lijkt op Bitcoin, zijn de blocks groter en maakt Bitcoin cash geen gebruik van het Lightning Network.

Iota

Over Iota

Stellar

Over stellar

Cardano

Over cardano

Litecoin

Over litecoin

EOS

Over EOS

NEO

Over NEO

Laatste nieuws