Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin kopen

Handig om te weten:   Waar moet ik op letten?   Eerste keer kopen    Veilig en vertrouwd Bitcoin kopen   Hoe koop ik Bitcoins?   Na de aankoop

Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.298,54 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

Waar moet je op letten voordat je Bitcoin gaat kopen?

Wanneer je Bitcoin wilt kopen zijn er een aantal zaken van groot belang. Is de partij waar je Bitcoin koopt wel veilig en vertrouwd? Om hier zeker van te zijn werken wij alleen samen met partners die voldoen aan, naar onze mening, belangrijke eisen. Dit zijn:

 • Veilige transacties
 • Vertrouwd in de industrie
 • Bitcoin goedkoop in aankoop
 • Overzichtelijk
 • Snelle betaling of uitbetalingen
 • Betalen met iDeal
 • Betalen met Bancontact
 • Betalen met CreditCard
 • Veel en goede klantenreviews

Eerste keer Bitcoin kopen

Opeens lijkt iedereen om je heen Bitcoins te kopen. Wellicht begint het nu ook bij jou onbehagelijk te kriebelen om in te stappen en mee te doen. Misschien ben je bezig met een werkstuk voor school en heb je informatie nodig omtrent de aanschaf van bitcoins, misschien wil je gewoon keihard knaken binnen harken. Hoe dan ook ben je bij Crypto-Insiders aan het juiste adres. 

In de guide leggen we uit waar en hoe je bitcoins kan kopen.

Veilig en vertrouwd Bitcoin kopen

Veel mensen zijn sceptisch over de aankoop van Bitcoins. Is de aanbieder te vertrouwen? Kan ik veilig betalen? De hamvraag is dus hoe je veilig Bitcoins kan kopen zonder risico te lopen.

Vertrouwen, veiligheid en toegankelijkheid staan bij de Crypto Insiders in een hoog vaandel.

Op basis van onze expertise en ervaring willen we graag enkele aanbieders met je delen. Dit scheelt jou een boel zoekwerk, reviews en reddit pagina’s afstruinen.

Een ander voordeel van het kopen van Bitcoins via Crypto Insider is de eenvoud waarmee het kan. Beginnelingen tot gevorderde crypto-investeerders kunnen op een simpele manier Bitcoins of altcoins kopen. Klik simpelweg aan met welke valuta je wilt betalen en op welke manier je wilt afrekenen. Dit kan veilig via bijvoorbeeld iDeal, je creditcard of GiroPay.

Daarnaast is de service van hoog niveau. Ondersteuning wordt aangeboden in verschillende talen. Verder is de interface overzichtelijk en zelfs voor beginners makkelijk om mee te werken.

Hoe koop ik Bitcoins?

Om een bitcoin te kunnen kopen moet je beschikken over een wallet. In deze wallet, fysiek of online, worden je bitcoins opgeslagen.

Elke wallet beschikt over een ‘private key’ en een ‘public key’. Deze persoonlijke sleutel en publieke sleutel bestaan uit een reeks van letters en cijfers. Deze lange reeks bestaat doorgaans uit minimaal 26 en maximaal 35 karakters. De publieke sleutel is als het ware je openbare adres waar eenieder Bitcoins heen kan sturen. Dit publieke Bitcoinadres is uniek en willekeurig tot stand gekomen. De private key zorgt er op zijn beurt weer voor dat jij in staat bent om vanuit je publieke Bitcoinadres Bitcoins kan versturen naar andere Bitcoinadressen.

Lees meer over de verschillende soorten wallets.

Na de aankoop van Bitcoin

Gefeliciteerd, je mag jezelf trotse eigenaar noemen van Bitcoins. Je weet nu waar je bitcoins kan aanschaffen en hoe je ze moet bewaren. Natuurlijk wil je niet dat je bitcoins gestolen worden of dat je ze op een andere manier kwijtraakt. Het is handig om de volgende richtlijnen te hanteren om zo risicoloos mogelijk je Bitcoins te bewaren:

 • Heb je een online wallet? Bewaar dan alleen kleine hoeveelheden Bitcoin. De veiligheid van online wallets is namelijk beperkt.
 • Grotere hoeveelheden Bitcoins kan je het beste opslaan in een hardware wallet of op een aparte computer.
 • Maak gebruik van een sterk wachtwoord bovenop je private key dat bestaat uit een combinatie van (hoofd)letters, cijfers en speciale tekens.
 • Gebruik wanneer mogelijk twee-factor authenticatie om een extra beveiligingslaag toe te voegen. Er wordt dan altijd gevraagd naar additionele verificatie bovenop het standaard wachtwoord. Denk hierbij aan een code die je toegestuurd wordt per sms, een spraakbericht of een mobiele telefoon app.
 • Maak regelmatig een backup van je wallet en hou deze offline.

– Advertentie –

Snel cryptovaluta kopen?

Bitcoin Pagina's
Bitcoin Guides
Advertentie
Bitcoin Nieuws