BLOX

BLOX is een Nederlandse crypto exchange met een passie voor bitcoin (BTC). De kracht van BLOX is dat ze crypto en bitcoin zo simpel, toegankelijk en duidelijk mogelijk houden.

BLOX BLOX BLOX BLOX BLOX
Blox_hero
Naar BLOX

Over

BLOX is de crypto-app van het in Nijmegen gevestigde BTC Direct. Toen BTC Direct in 2013 werd opgericht was het kopen van bitcoin of andere cryptocurrencies een hele opgave. Het was moeizaam, traag en met behulp van tussen partijen. Om deze reden is BLOX ontstaan: om bitcoin en crypto voor iedereen toegankelijk te maken, zonder gedoe. De kinderlijk eenvoudige app is snel, overzichtelijk en voor iedereen te gebruiken. Met weinig tot geen ervaring in de wereld van cryptocurrencies kun je met de mobiele app van BLOX gelijk aan de slag. Daarnaast voelt het Nederlandse platform zeer vertrouwd. Ook de behulpzaamheid van BLOX laat niet te wensen over.

Navigeer snel naar …

Meld je gratis aan en krijg direct 10 euro cadeau!

Start eenvoudig en veilig bij BLOX

Handelskosten bij BLOX

De BLOX handelskosten, ook wel transactiekosten, zijn erg duidelijk en relatief laag. Geen kleine regeltjes of addertjes onder het gras dus. Het is heel simpel: bij iedere order zijn de BLOX handelskosten 0,25%. Dit percentage zal ook niet per keer veranderen. Dit is bij sommige exchanges nog weleens het geval. Bovendien worden de transactiekosten altijd duidelijk weergegeven voordat je je order bevestigt. Over onverwachte en onaangename kosten hoef je je bij BLOX dus geen zorgen te maken.

De kosten van BLOX op een rij
– 0,25% handelskosten per transactie
– €0,25 per euro-opname (1 gratis opname per maand)
– Gratis euro’s storten

BLOX betaalmethoden

Bij BLOX heb je de keuze uit meerdere betaalmethoden. Indien je ervoor kiest om iDEAL, Bancontact of een bankoverschrijving (SEPA) te gebruiken, zal dit geen extra kosten met zich meebrengen. Bij het gebruik van een creditcard is dit echter een ander verhaal. In dat geval rekent BLOX een kleine toeslag van 1,5%, en dit zal alvorens de uiteindelijke betaling altijd netjes vermeld zal worden. Is het onduidelijk? Dat kun je altijd snel en gemakkelijk contact opnemen met het team van BLOX.

Betaalmethodes
iDEAL
Bankoverschrijving (SEPA)

Handelsplatform van BLOX

Crypto handelen

BLOX wordt geprezen om diens eerder genoemde makkelijk te gebruiken platform. BLOX doet er namelijk alles aan om het handelen in crypto zo gemakkelijk mogelijk te maken. Binnen enkele muisklikken kun je crypto kopen en verkopen, zonder toeters en bellen. Het aanbod van BLOX neemt ook gestaag toe. Momenteel kun je maar liefst 78 verschillende crypto assets kopen en verkopen. Wil je een crypto portfolio opbouwen met de meest prominente crypto assets? Dan past BLOX bij jou.

BLOX_crypto_handelen_macbook

Crypto staking bij BLOX

Met behulp van staking kun je bij BLOX rendement verdienen op je crypto zonder dat je deze hoeft te verkopen. Het is zeer gemakkelijk en sommige coins behalen zelfs een rendement van meer dan 5 procent per jaar! Een stuk beter dan je spaarrekening. Je rendement wordt uitgekeerd in de betreffende coin en automatisch aan je saldo toegevoegd. Elke maandag wordt je wekelijkse rendement betaald! Daarnaast is staken bij BLOX volledig vrijblijvend. Je kunt het heel simpel aan- en uitzetten. 

BLOX_mobile_staking

Leren over crypto bij BLOX

De wereld van crypto kan nog weleens ingewikkeld en overweldigend zijn. Zeker als je pas net de magische crypto wereld bent betreden. Dit is heel begrijpelijk, en BLOX is naast een geweldig handelsplatform ook een unieke plek om te leren over alle crypto-gerelateerde zaken. In de cryptopedia van BLOX kun je lezen en leren over van alles: van bitcoin en altcoins tot handelsstrategieën en ingewikkelde crypto jargon termen. Bij BLOX ligt de crypto wereld aan je voeten.

BLOX_mobile_learn

Veiligheid BLOX

Dit is wellicht de allerbelangrijkste vraag die je jezelf moet stellen bij de keuze voor een crypto exchange. Ten eerste kunnen we een kijkje nemen op Trustpilot, een platform waar meningen van gebruikers worden verzameld. Op Trustpilot krijgt BLOX overwegend positieve beoordelingen. Dit is uiteraard fijn en belangrijk, maar niet genoeg om de bovenstaande vraag volledig te beantwoorden. Een belangrijk motto van BLOX is ‘veiligheid voorop’, en ze voegen de daad bij het woord. BLOX maakt namelijk gebruik van een gesloten systeem. Jouw crypto wordt aan jouw opgegeven bankrekening gekoppeld. Vindt er bijvoorbeeld een hack plaats? Dan kunnen dieven er nooit met je geld vandoor gaan. Jouw geld kan namelijk alleen maar naar jouw bankrekening gestuurd worden. Ook worden alle crypto assets van BLOX op de best mogelijke manier bewaard: in een cold storage. Dit betekent dat er fysieke toegang nodig is om bij de reserves van BLOX te komen.

Gesloten systeem

Wordt je account gekraakt? Jouw geld kan alleen naar jouw gekoppelde bankrekening worden gestuurd.

Offline opslag

BLOX slaat alle coins op in een cold storage. Online hackers zullen dus nooit toegang tot de reserves kunnen verkrijgen. 

Gescheiden fondsen

Jouw tegoeden worden apart beheerd. Er zal nooit mee gehandeld of gesjoemeld worden.

Welkom bij BLOX

Beschikbaarheid
BLOX

Beschikbaarheid BLOX

Het supportteam van BLOX staat 7 dagen per week voor je klaar. Ook staan er een hoop veelgestelde vragen op de website. De kans is groot dat je daar snel je antwoord zult vinden.

Telefoon

024-3792806

Livechat