Kraken

Kraken is een toonaangevende, wereldwijd opererende cryptocurrency exchange gevestigd in de Verenigde Staten, bekend om het uitgebreide aanbod aan digitale valuta en geavanceerde handelsopties.

Kraken Kraken Kraken Kraken Kraken
Naar Kraken

Over

Kraken, opgericht in 2011, is uitgegroeid tot een van de toonaangevende cryptocurrency exchanges op de wereldmarkt, met een reputatie voor veiligheid, betrouwbaarheid en een breed scala aan beschikbare digitale activa. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om te handelen in een verscheidenheid van cryptocurrencies, waaronder populaire opties zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook een uitgebreide reeks van altcoins. Kraken onderscheidt zich door zijn diepgaande liquiditeit, wat zorgt voor efficiënte en effectieve handel, zelfs bij grote transactievolumes. Met een sterke nadruk op beveiliging, heeft Kraken geavanceerde technologieën geïmplementeerd om gebruikersfondsen en informatie te beschermen, waardoor het een van de meest vertrouwde platforms in de cryptowereld is.

Naast basis handelsmogelijkheden op Kraken, biedt Kraken ook geavanceerde handelsopties zoals futures en margin trading op Kraken Pro, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor ervaren handelaren die op zoek zijn naar meer complexe handelsstrategieën. Het platform is zodoende ontworpen om toegankelijk te zijn voor zowel beginners als experts, met een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide ondersteunende documentatie om gebruikers te helpen navigeren door de complexiteiten van de cryptocurrency markt. Kraken’s toewijding aan innovatie en klantenservice heeft geleid tot een loyale gebruikersbasis en erkenning als een leider in de crypto wereld

Navigeer snel naar …

Handelskosten bij Kraken

Kraken hanteert competitieve handelskosten, die behoren tot de laagste in de industrie. De fees zijn gebaseerd op een tier-systeem, waarbij hogere handelsvolumes leiden tot lagere kosten. Dit maakt Kraken bijzonder aantrekkelijk voor actieve handelaren. Er zijn geen kosten voor het storten van fiatvaluta, en de opnamekosten zijn redelijk en transparant. Daarnaast biedt Kraken Pro, gericht op meer ervaren handelaren, zelfs nog lagere tarieven, waardoor het een van de meest kosteneffectieve platforms is.

Kraken betaalmethoden

Bij Kraken kun je voor het aankopen van cryptocurrencies gebruikmaken van betaalkaarten, Apple Pay of Google Pay. De standaardvaluta voor betalingen wordt bepaald door je geverifieerde woonland. Visa en Mastercard worden in veel landen geaccepteerd. De verwerkingskosten voor het kopen, verkopen of omwisselen van activa via de Instant Buy/Sell-services omvatten een aangegeven vergoeding en mogelijk een spread die in de prijs is inbegrepen. De kosten en spreads kunnen variëren afhankelijk van de betaalmethode, marktomstandigheden, en andere factoren.

Apple/Google pay
Creditcard
Bankoverschrijving (in EUR)

Handelsplatform van Kraken

Kraken Pro

Kraken Pro, gelanceerd als een geavanceerde versie van Kraken, is ontworpen voor de meer ervaren cryptohandelaren en biedt diepere liquiditeit en lagere handelskosten. Dit platform onderscheidt zich met zijn uitgebreide reeks aan functies, waaronder gedetailleerde grafieken, verschillende ordertypes, en uitgebreide handelshulpmiddelen. Kraken Pro is bedoeld om gebruikers in staat te stellen hun handelsstrategieën te optimaliseren door middel van geavanceerde analyses en het biedt ook trading met aanzienlijke hefboomwerking, waardoor het potentieel voor winst – en risico – aanzienlijk toeneemt.

Crypto handelen bij Kraken

Kraken biedt een rijke selectie aan handelsopties met meer dan 50 cryptocurrencies beschikbaar voor handel, verdeeld over honderden marktparen. De geavanceerde handelstools die beschikbaar zijn op zowel Kraken als Kraken Pro, stellen gebruikers in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen. Het platform is ontworpen om gebruikers van alle ervaringsniveaus te ondersteunen, van diegenen die hun eerste stappen zetten in de crypto-handel tot de meest doorgewinterde handelaren.

Kraken Rewards: crypto staken

Kraken Rewards biedt gebruikers de mogelijkheid om door middel van staking passieve inkomsten te genereren op hun crypto bezittingen. Deze feature maakt het mogelijk voor gebruikers om hun digitale valuta te ‘staken’ of vast te zetten in ruil voor beloningen, gebaseerd op de hoeveelheid en de periode dat de crypto gestaked wordt. Met ondersteuning voor een verscheidenheid aan Proof of Stake (PoS) valuta’s, positioneert Kraken zich als een aantrekkelijke optie voor beleggers die op zoek zijn naar manieren om hun portfolio te laten groeien terwijl ze bijdragen aan de netwerkbeveiliging.

Nieuws over Kraken

Beschikbaarheid
Kraken

Beschikbaarheid Kraken

Kraken staat 24/7 voor je klaar. Voor een soepelere ondersteuningservaring wordt aangeraden gebruik te maken van de chatfunctie via de mobiele apps, waar je direct een melding ontvangt zodra er een antwoord is. Je kunt ook telefonisch contact opnemen.

Telefoon

+353 1 223 8162

Livechat