Redactie Redactie
06/01/2023 19:02 7 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 09:33

5 kleine presale crypto’s met potentie in 2023

icon-featured
Featured

Foto: Shutterstock/IM_photo

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Het is de droom van elke crypto trader; een kleine crypto met potentie om te exploderen vinden en er op tijd in investeren. Vaak zijn het gloednieuwe crypto projecten die nog niet bij het grote publiek bekend zijn, bijvoorbeeld omdat ze nog in een presale zitten. 

In dit artikel lees je alles 5 crypto die naar eigen zeggen potentie  hebben om te stijgen in 2023. Hierbij hebben we gekozen voor presales omdat juist die munten op dit moment het minst kwetsbaar zijn. 

Cryptomunten hebben in een presale een stabiele koers omdat ze nog niet te verkopen zijn. Pas nadat een presale eindigt en de eerste exchange listing plaatsvindt kunnen investeerders de munt verkopen en ontstaat er vraag en aanbod. 

Hieronder vind je meer informatie over 5 kleine crypto’s met potentie, zodat je zelf een keuze kan maken. Kijk welke munten je het meest aanspreken en ga daarna direct naar de pagina waar je de munt kan kopen of doe eerst zelf verder onderzoek. 

1. Fight Out (FGHT) – Move-to-Earn Crypto 

Fight Out is op dit moment een cryptomunt die in een presale verkrijgbaar is. Het ontwikkelt een app die Move-to-Earn naar de fitnesswereld brengt en daarbij allerlei Web 3.0 toepassingen geïntegreerd heeft. 

Het moet zowel een app, cryptomunt en online platform zijn als een eigen sportschoolketen. Ze willen Fight Out Gyms openen die volledig aangepast zijn aan alle mogelijkheden die blockchain en hun eigen Web3-app bieden. 

Het belangrijkste van het platform is het Move-to-Earn aspect, waarmee je de mogelijkheid krijgt om geld te verdienen door workouts te doen. Je krijgt dit uitbetaald in REPS, tokens waarmee je nieuwe workouts kunt ontgrendelen, persoonlijke trainingen in kan kopen of merchandise van Fight Out aan kan schaffen. 

Naast REPS is er ook nog de FGHT token en dat is de token die op dit moment verkrijgbaar is in een presale. 

Je kunt op dit moment de FGHT token kopen voor $0,0166, maar die prijs zal tijdens de presale nog gaan stijgen. De eerste mijlpaal die Fight Out gesteld heeft ligt op $5 miljoen, als dat behaald is kan Fight Out een eerste gym openen en verder met de ontwikkeling van de applicatie. 

Hoe meer geld er opgebracht wordt, hoe sneller de roadmap van Fight Out volledig uitgewerkt kan gaan worden. In totaal zijn er 6 miljard tokens van Fight Out beschikbaar, maar als iedereen de bonus claimt zal dit tot 9 miljard tokens gaan. 

2. Dash 2 Trade (D2T) – Crypto Dashboard 

De volgende geschikte kleine crypto met potentie is Dash 2 Trade, een munt die al veel langer verkrijgbaar is in een presale. Zo heeft de presale zelfs al meer dan $11 miljoen opgehaald en staat het op het punt om gelist te worden bij een exchange. 

Als je nog wil profiteren van de voordelige presale prijs moet je er dus op tijd bij zijn. Op 11 januari zal de token online komen bij een exchange en vijf dag daarvoor wordt de presale beëindigd, onafhankelijk van hoeveel er opgehaald is. 

In de laatste paar dagen dat je nog mee kan doen met de Dash 2 Trade presale betaal je $0,0533 per token.

Dash 2 Trade ontwikkelt een nieuw platform dat tot nu toe vaak omschreven is als de ‘Bloomberg Terminal for Crypto’. De Bloomberg Terminal is een softwarepakket dat aandelen traders gebruiken om beslissingen mee te maken op de markt. 

Net als bij Bloomberg krijg je bij Dash 2 Trade alle tools tot je beschikking om meer winstgevende trades te maken. Daarnaast heeft Dash 2 Trade bijvoorbeeld ook een strategy builder, risk profiler en overzicht met alle nieuwe crypto presales. 

Bij dat laatste overzicht staat bij elke presale een ‘Dash Score’ waarmee je direct ziet welke presales potentie hebben volgens de analyses van Dash 2 Trade. 

3. C+Charge (CCHG) – Verdien Carbon Credits Met Opladen Van Je Auto

Als derde is daar C+Charge, een gloednieuwe crypto presale die de wereld van laadstations voor elektrische auto’s wil vernieuwen. Dat wil het doen door een nieuwe betalingssysteem te bieden dat het universele systeem voor laadstations moet worden. 

Op dit moment zijn er laadstations van allerlei verschillende merken te vinden over de hele wereld die hun eigen betaalsysteem kennen. Daarnaast zijn ook de prijzen per laadstation verschillend, terwijl je dat pas na het opladen ziet. 

Zeker in de huidige tijd met de stijgende energieprijzen kan C+Charge hier met hun app een oplossing voor zijn. Ieder laadstation moet C+Charge kunnen gaan accepteren zodat jij met de nieuwe CCHG tokens je elektrische auto kan opladen. 

De presale van C+Charge is nog maar net begonnen en dus kun je nog mee doen in de allereerste fase van de presale. Dit heeft als voordeel dat je voor de laagst mogelijke prijs kunt investeren in de token. 

4. Calvaria (RIA) – Tactisch Play-to-Earn Kaartspel

Dit nieuwe Play-to-Earn kaartspel is nog niet uit, maar net als de voorgangers in dit lijstje is de munt al wel vast verkrijgbaar in een presale. Calvaria: Duels of Eternity wordt een kaartspel dat volledig draait op blockchain technologie, zo zijn alle kaarten NFT’s.

Iedere speler in Calvaria verzameld zo zijn eigen deck aan NFT kaarten en kan daar vervolgens mee strijden tegen andere spelers. De NFT kaarten zijn in het spel te verkrijgen, maar ook verhandelbaar op de Calvaria marktplaats. 

Op die marktplaats betaal je met de RIA tokens en dat zijn ook de tokens die nu in de presale verkrijgbaar zijn. Je moet wel snel zijn, want de presale is inmiddels al bijna uitverkocht. 

Op dit moment zijn er nog zo’n 15 miljoen tokens beschikbaar van de in totaal 150 miljoen beschikbare tokens. De presale bevindt zich in de allerlaatste fase en heeft dan ook al meer dan $2,5 miljoen opgehaald. 

Normaal gesproken komt na een presale de munt vrij snel beschikbaar bij een exchange. Deze exchange listings voor Calvaria volgt in de eerste maand van 2023, als het geplaatst gaat worden bij BKex. 

5. IMPT – Duurzame Cryptomunt met duizenden partners

Een andere kleine crypto met veel potentie is IMPT, een munt die sinds kort verkrijgbaar is bij de exchange LBank. IMPT heeft net een zeer succesvolle presale afgesloten met een opbrengst van meer dan $15 miljoen. 

Met IMPT kun jij via blockchain technologie gaan strijden tegen de klimaatcrisis. Dat kan op meerdere manieren, maar de gemakkelijkste manier is om carbon credits te kopen met je IMPT tokens.

IMPT heeft deze carbon credits op de blockchain gezet waardoor ze nu als token verkrijgbaar, en verhandelbaar zijn. Je kunt de carbon credits hierdoor ook burnen door ze te versturen naar een onbereikbare crypto wallet.

Met het burnen van carbon credits vernietig je deze als het ware, omdat er nooit meer iemand bij kan komen. Dit betekent ook dat de ton CO2 waar het carbon credit recht op geeft niet in de atmosfeer terecht zal komen, zo heb je op een directe manier iets goeds voor het klimaat gedaan. 

Maar je eigen portemonnee, wordt die er ook beter op? Dat kan wel, want elke keer als jij een carbon credit vernietigd, krijg je daarvoor in plaats een IMPT NFT die ook weer te verhandelen is op de marktplaats van IMPT. 

Denk jij dat IMPT een grote toekomst tegemoet gaat? De tokens zijn nu vrij verhandelbaar via de LBank exchange en er zullen ongetwijfeld meer exchanges volgen.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Advertentie

Trending Featured nieuws

https://www.etoro.com/nl/stocks/?utm_medium=Affiliate&utm_source=96164&utm_content=18633&utm_serial=Stocks%20NL&utm_campaign=Stocks%20NL&utm_term=#zero-commissions
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Advertentie