Redactie Redactie
20/01/2023 18:30 9 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:09

Deze 5 coins hopen jou de bearmarkt door te helpen

icon-featured
Featured
Deze 5 coins hopen jou de bearmarkt door te helpen

Foto: David Rasmus/Shutterstock

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


De cryptomarkt heeft er wel eens beter voorgestaan. Het afgelopen jaar kenmerkte zich door rode dag na rode dag, en een groot deel van de beste cryptocurrencies verloor een aanzienlijk deel van hun waarde. Ook de hoge inflatiecijfers, politieke onrust en oorlog dragen bij aan een lange, koude crypto winter waarin al verschillende grote spelers het onderspit hebben gedolven. Een goede belegger kan echter nog steeds profiteren.

‘Hoe dan?’ horen we je vragen. Nou, door bijvoorbeeld gebruik te maken van de crypto bearmarket en op zoek te gaan naar de beste investeringen. Zo is een crypto winter bijvoorbeeld het ideale moment om goedkoop de beste cryptocurrencies te kopen, voordat deze weer gaan stijgen in een nieuwe bull markt.

Een goede manier om goed de crypto winter door te komen en maximaal te profiteren als de zon straks weer gaat schijnen is door nu al op zoek te gaan naar de beste investeringen. Waar bij veel projecten de lichten uitgaan, ontwikkelen de sterke spelers namelijk door.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Investeringen voor de Bear Market

Hoe kom je er achter welke crypto nog wel een goede investering zijn? Dat is nog niet zo makkelijk, want op de cryptomarkt valt er momenteel niets met zekerheid te zeggen.

De beste optie is om op zoek te gaan naar projecten met goede fundamentals, die zich ook in een mindere periode doorontwikkelen. Het scheelt bovendien als je tegen een gunstige prijs kunt instappen, en het liefst tegen een klein bedrag een flink aantal tokens kunt kopen van een project dat in betere tijden de lucht in kan gaan schieten.

Zo kan uitkomen bij presales. Dit zijn projecten die momenteel worden ontwikkeld, maar nog niet beschikbaar zijn. Onderzoek doen naar de beste presales kan door de roadmap en whitepaper te lezen van het project, en bijvoorbeeld het team te bekijken.

Advertentie

5 crypto in presale

Onderstaande tokens bevinden zich in de ontwikkelingsfase. Dat is ideaal, want een crypto winter is de beste periode om dit te doen. Het kan echter lastig zijn om te zien of een project populair is, en of het goed in de markt ligt. Gelukkig is daar bij deze projecten een oplossing voor.

Het zijn namelijk allemaal crypto projecten met een presale. Dit houdt in dat er al voor de launch een bepaalde hoeveelheid tokens wordt aangeboden bij investeerders. Zij kunnen zo de verdere ontwikkeling steunen, en krijgen in ruil daarvoor tegen een gunstige prijs al een aantal tokens.

Wanneer de presale van een project hard loopt is het duidelijk dat de token in de smaak valt. Een garantie op toekomstige koersstijgingen is dat niet, maar het is wel een indicatie als veel beleggers en zogeheten ‘smart money’ zich al in vroeg stadium aansluit.

1. Meta Masters Guild (MEMAG)

Iedere crypto trader is op zoek naar het nieuwe crypto project dat na de huidige bear market kan gaan ontploffen. Meta Masters Guild maakt met het zeer interessante Play-to-Earn platform goede kans op deze titel.

Dit project pakt het namelijk anders aan door een platform te ontwikkelen waarmee Play-to-Earn games gemaakt kunnen worden. Door meerdere Play-to-Earn games op hetzelfde systeem te ontwikkelen, gebruiken ze ook dezelfde token.

Die token is de MEMAG token en is sinds kort verkrijgbaar in een presale. Door nu alvast in de token te investeren, kun jij profiteren van mogelijke mooie prijsstijgingen zodra de token op exchanges gelist wordt.

Verder ondersteunt Meta Masters Guild alle technologie die nodig is om een goed Play-to-Earn spel te ontwikkelen. Zo kun je gemakkelijk NFT’s gebruiken binnen de verschillende spellen.

Investeren in de presale kan nu voor slechts $0,007 per token. Die prijs stijgt tijdens de presale nog naar $0,023. Er zijn zeven verschillende fases waarin de prijs telkens iets stijgt richting dat eindbedrag.

2. Fight Out (FGHT)

Leef jij bewust en hou je van sporten? Dan is Fight Out het nieuwe project dat je de bear market door gaat slepen. Met de web 3.0 fitnessapplicatie van Fight Out kun je niet alleen gezond leven, maar ook nog eens crypto verdienen als beloning!

Ook als niet-sporter is Fight Out een project om in de gaten te houden. De wereldwijde markt voor sportscholen is volgens de laatste gegevens namelijk opgelopen tot een omvang van $81,5 miljard, en wereldwijd zijn er 184 miljoen mensen lid van een gym. Volgens prognoses gaat de markt de komende jaren alleen maar groter worden.

Wel is er sprake van weinig vernieuwing en innovatie binnen de sector. Dat is waar Fight Out in beeld komt, met hun koppeling van web 3, de blockchain en een mobiele applicatie aan fysieke locaties en co-working ruimtes voor de community. Zo is het platform zowel toegankelijk als innovatief en exclusief.

Fight Out werkt met (voormalig) sporters en specialisten, en trackt beweging en workouts. Ook kun je via de applicatie advies en begeleiding krijgen over het sporten en gezond leven. Daarnaast gaat Fight Out fysieke locaties openen, die zij omschrijven als ‘hubs’. Dit worden moderne gyms met de nieuwste apparatuur die tot in de detail je fysieke vooruitgang kan meten. Ook zal er ruimte zijn voor bijvoorbeeld evenementen en co-working.

Fight Out wil een wereldwijde brand worden met partners en eigen fysieke gyms in alle grote steden waar ze een community hebben of kunnen bouwen. Ook online wordt er gebouwd aan de community middels een digitale avatar die je kan gebruiken in een metaverse omgeving.

Het lidmaatschap van Fight Out betaal je met de FGHT tokens. Deze tokens zijn momenteel te koop via een presale. De tokenprijs is $0.0166, en dit loopt later op. Beleggers ontvangen momenteel bovendien een mooie bonus tot 50% afhankelijk van het bedrag dat zij investeren en de periode die zij bereid zijn de tokens te locken.

Voor het registreren van workouts en beweging ontvangen leden ook REPS. Dit is een soort token binnen de applicatie die gebruikt kan worden voor de aanschaf van extra’s, zoals merchandise en attributen voor je avatar.

Zodra Fight Out $5 miljoen heeft opgehaald met de presale lanceert het team de eerste Fight Out gym. Momenteel staat de teller van verkochte tokens op zo’n $2,5 miljoen in enkele weken tijd, en is het project goed op weg om de mijlpaal van $5 miljoen te halen in het eerste kwartaal van 2023.

Zelf investeren in Fight Out (FGHT) is eenvoudig. Bezoek daarvoor de website van Fight Out, en koppel een crypto wallet. Zorg dat je voldoende Tether (USDT) of Ethereum (ETH) in de wallet hebt staan en ruil deze vervolgens in voor FGHT. Je kunt in deze Fight Out kopen gids ook uitgebreide instructies lezen.

3. Dash 2 Trade (D2T)

De best lopende crpyto presale van dit moment is Dash 2 Trade. In totaal werd er al  $11.250.000 aan investeringsgeld opgehaald met de voorverkoop van hun D2T token.

Daarmee is 84,5% van het totale aantal beschikbare tokens tijdens de presale uitverkocht. Binnenkort eindigt de presale, en Dash 2 Trade komt dan beschikbaar voor trading. Er zijn al diverse bekende crypto exchanges die hebben aangekondigd dat zij de cryptocurrency gaan listen. Dat is goed voor D2T, want hierdoor wordt de token gelijk beschikbaar voor een grote, nieuwe groep van potentiële beleggers.

Dash 2 Trade is mogelijk interessant. Het platform stelt namelijk handige dashboards samen met analyses van de cryptomunten die je het beste kunt kopen- of verkopen. Op die manier kunnen traders ook tijdens een bear market de juiste keuzes maken. De dashboards komen tot stand met on-chain data, maar maken ook gebruik van technische indicatoren, sociaal sentiment en door Dash 2 Trade ontwikkelde meettools.Het team van Dash 2 Trade bestaat uit ervaren traders en entrepreneurs. Het idee van Dash 2 Trade is niet nieuw, maar afkomstig van Learn 2 Trade. Dit is een actieve online community van forex traders, en toen er steeds vaker gevraagd werd om crypto analyses besloten ze Dash 2 Trade te ontwikkelen.

4. C+Charge (CCHG)

Groen investeren is een andere trend waar veel interesse in is. Ook binnen crypto zien we een omslag in denken. Zo voerde Ethereum na een stemming bijvoorbeeld een belangrijke upgrade uit, waardoor het energieverbruik van het netwerk met 99% afnam.

Een nieuw cryptoproject met mooie plannen voor de toekomst is C+Charge. Zij zijn recent een presale gestart voor hun CCHG token.

C+Charge werkt samen met laadstations van elektrische voertuigen om een betaalsysteem te ontwikkelen waarbij eigenaren beloond worden voor elektrisch rijden, en bovendien eenvoudig aan carbon credits kunnen komen. Deze carbon credits kunnen ingezet worden om de eigen CO2-uitstoot verder te compenseren.

5. Calvaria (RIA)

We sluiten af met nog een type cryptoo project. Het gaat om Calvaria (RIA), dat de markt van trading card games wil veroveren. Ze gebruiken hiervoor blockchain technologie en registreren de trading cards digitaal als NFT’s.

Calvaria is een Play-to-Earn game. Dit houdt in dat je Calvaria kan spelen en in ruiil daarvoor crypto tokens kunt krijgen, die om te zetten zijn in extra kaarten, upgrades of andere crypto. Dit zijn de zogeheten RIA tokens.

135 miljoen van deze RIA tokens zijn al verkocht aan vroege investeerders met een interesse in de game. Hiermee is in totaal zo’n $2.6 miljoen opgehaald, dat Calvaria in gaat zetten om het spel verder te ontwikkelen en te marketen.

Calvaria heeft veel weg van succesvolle trading card games als Magic: The Gathering, Pokémon en Hearthstone. Spelers stellen een eigen deck samen met daarin een aantal kaarten van karakters die te verzamelen zijn, en kunnen daarna met elkaar de strijd aangaan. De beste spelers ontvangen prijzen voor hun overwinningen.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Duitsland dumpt weer Bitcoin: $350 miljoen aan BTC naar beurzen
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Duitsland dumpt weer Bitcoin: $350 miljoen aan BTC naar beurzen
3 redenen waarom de bitcoin koers al dagen daalt
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Advertentie

Trending Featured nieuws

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Advertentie