Redactie Redactie
07/12/2022 20:05 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/11/2023 12:19

Deze nieuwe crypto haalt meer dan $14 miljoen op tijdens presale

icon-featured
Featured

Foto: UrshkaPhoto/Shutterstock

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Nieuw crypto project IMPT heeft besloten om de presale eerder te beëindigen zodat het platform eerder uitgebracht kan worden. Daarnaast zijn er ook meerdere listings bij exchanges aangekondigd en is de crypto ICO daarmee gegarandeerd. In de presale kun je nu nog IMPT tokens kopen voor slechts $0,023 per token, die presale gaat via de website van IMPT!

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Presale nu al zeer succesvol

De IMPT Presale begon zeer succesvol en haalde al snel de eerste miljoenen binnen. Dit verstevigde de hype rondom deze nieuwe cryptomunt ook weer, waardoor de snelheid nog verder toenam. 

In eerste instantie zou de presale van IMPT bestaan uit drie verschillende fases waarin 1,8 miljard tokens aangeboden zouden worden. Dat gaat het project nu hoogstwaarschijnlijk niet meer bereiken omdat 11 december als einddatum gekozen is voor de crypto presale. 

Dat betekent dat er nog slechts enkele dagen over zijn om te profiteren van deze presale en de munten in bezit te hebben voordat ze bij een crypto exchange beschikbaar komen.

Advertisement

IMPT brengt strijd tegen klimaatverandering naar de blockchain

Het succes van de presale komt niet voor iedereen als verrassing, IMPT heeft namelijk een interessant idee. Zij proberen de strijd tegen klimaatverandering naar de blockchain te halen. 

Dat doen ze voornamelijk door carbon credits om te zetten naar een crypto token. Een carbon credit geeft een bedrijf of organisatie het recht om een bepaalde CO2-uitstoot te mogen doen, voor particulieren worden ze vaak gebruikt om je eigen voetafdruk mee te compenseren. 

Daarnaast krijg je bij IMPT de mogelijkheid om online te winkelen via de widget of app van IMPT. Hiermee verdien je punten waarmee je een score op kan bouwen op het IMPT platform. 

Met die score laat je zien hoe jij je hebt ingezet voor de strijd tegen de klimaatcrisis en je ontvangt hiervoor vervolgens IMPT tokens. 

IMPT werkt voor deze functie samen met duizenden verschillende merken en online winkels van bekende namen als Amazon en Nike tot minder bekende websites. 

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Meedoen met $100k Giveaway! 

IMPT geeft $100.000 weg in een giveaway om de community rondom de munt te bedanken voor het succes van de presale. De $100.000 zal uitbetaald worden in IMPT tokens aan één van de investeerders uit de presale. 

Om mee te doen aan de giveaway moet je naar de website van IMPT en minimaal één van de negen mogelijke opdrachten uit te voeren. Om toegang te krijgen tot de giveaway moet je voor minimaal $100 aan IMPT tokens in je wallet hebben staan. 

Overige opdrachten zijn vooral het posten van bepaalde berichten op sociale media of het volgen van de IMPT accounts. 

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Hoe kun je nu nog meedoen met de presale?

De laatste dagen van de IMPT Presale zijn ingegaan en dus moet je snel zijn om nog mee te kunnen doen en om te profiteren van de lage prijs waarvoor de token nu aangeboden wordt. 

Ga naar de website van IMPT en zorg ervoor dat je een wallet hebt die je kunt verbinden met deze website. De Metamask wallet is hiervoor het handigst omdat deze standaard ingesteld staat op het Ethereum netwerk, de blockchain waar de IMPT token op ontwikkeld is. 

Zorg dat je vooraf Ethereum of USDT in deze wallet hebt gezet of koop eerst Ethereum met je creditcard via de website van IMPT. Verbind de wallet met het platform en kies welke munt je graag in wilt ruilen voor de IMPT tokens. 

Vervolgens vul je in hoeveel IMPT tokens je graag wilt ontvangen en bevestig je de transactie zowel op de website als in je wallet. Na deze bevestiging wordt de Ethereum of USDT alvast van je wallet gehaald, maar de nieuwe tokens verschijnen nog niet. 

De tokens zijn vanaf 12 december te claimen via de website van IMPT waar dan ook een speciale ‘Claim’-pagina te vinden is.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Featured nieuws

bitcoin-mining-rollman-mining-BTC-bitcoin
Je eigen Bitcoins maken vanuit huis? Gratis gesprek en €500 korting
bitcoin-bullmarket-altcoins-crypto
Bitcoin’s hashrate bereikt hoogtepunt, InQubeta trekt hoge ogen
altcoin-BNB-Inqubeta-QUBE
Deze altcoins hopen BTC te overtreffen in 2024, ondanks halvering
Advertisement