Redactie Redactie
06/09/2022 16:00 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/10/2023 14:50

Lucky Block koersverwachting: LBLOCK klaar voor prijsstijging door Gate.io listing

icon-featured
Featured
Lucky Block koersverwachting: LBLOCK klaar voor prijsstijging door Gate.io listing

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Lucky Block get’s lucky – againEen nieuw succes voor de cryptocurrency en non-fungible token (NFT) competitieplatform Lucky Block! De bekende crypto exchange Gate.io heeft bekendgemaakt binnenkort Lucky Block’s token LBLOCK aan te bieden. 

Naar verwachting zal de notering van LBLOCK op Gate.io de vraag en daarmee de Lucky Block koers een boost geven, zeker gezien de status van Gate.io als grote gecentraliseerde exchange met meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers.

Gate.io is de op vier na grootste gecentraliseerde crypto exchange ter wereld, gemeten op dagelijks handelsvolume, volgens de data van CoinMarketCap en CoinGecko.  

Volgens bronnen van Lucky Block is er nog minstens één andere grote gecentraliseerde crypto exchange die binnenkort LBLOCK wil gaan aanbieden, maar moet dit nog bevestigd worden. De exacte datum voor de LBLOCK listing op Gate.io volgt binnenkort.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Lucky Block Koersverwachting – Stijgende Prijs en Meer Liquiditeit door LBLOCK V2 listing op Gate.io

Lucky Block introduceerde onlangs een V2 LBLOCK token op de blockchain van Ethereum (ETH). Deze ERC-20 token had specifiek als doel om in aanmerking te komen voor registraties bij gecentraliseerde crypto exchanges. Dat doel lijkt met dit nieuws bereikt. 

De V1 token van Lucky Block draaide op het Binance Smart Chain netwerk, en gebruikers betaalden 12% belasting over transacties met de token. Op de V2 LBLOCK token zijn deze kosten volledig afgeschaft. De token is momenteel al verhandelbaar via LBank en MEXC

In aanloop naar de notering op het grote Gate.io, is een piek in de prijs van LBLOCK te verwachten. Onlangs was er zo’n piek tijdens de notering op LBank, waarbij de Lucky Block koers naar een waarde van zo’n €0,0044 steeg. De verwachting is dat een vergelijkbare, zo niet hogere, piek bereikt kan worden met deze nieuwe listing. 

lblock

Advertentie

Nieuwe Listings bij Gecentraliseerde Exchanges helpen Lucky Block met Ethereum Brug

De nieuwe listings bij gecentraliseerde exchanges zijn goed nieuws voor de community van Lucky Block, waarvan een deel wacht op de realisatie van een brug met Ethereum. Dit is een belangrijk stuk infrastructuur van het Lucky Block ecosysteem dat het mogelijk maakt om tokens twee kanten op te wisselen. Momenteel wordt de brug getest door Certik. 

Volgens bronnen dicht bij Lucky Block zal de brug in september beschikbaar komen. Dat zou ideaal zijn gezien de verwachte listings op Gate.io en mogelijke andere gecentraliseerde exchanges niet voor september, en mogelijk later verwacht wordt. 

LBLOCK V2 wordt momenteel bij LBank verhandelt tegen een prijs nabij de €0,001980 per token. Over transfers van LBLOCK V1 naar LBLOCK V2 zal door gebruikers de 12% aan kosten moeten betalen, maar andersom is dat niet het geval. 

SpaceCatch: Bevordering van Gemeenschapsgevoel en innovatie in gaming
SpaceCatch: Bevordering van Gemeenschapsgevoel en innovatie in gaming

Lucky Block NFT Competities – Win een Miljoen aan Bitcoin 

Lucky Block organiseert ook nog meerdere lopende NFT competities. Deelnemen hieraan kan door een speciale NFT te minten uit bijpassende collecties. 

De competities liegen er niet om. Zo kun je momenteel onder andere kans maken op bitcoin (BTC) ter waarde van een miljoen, een villa in dezelfde prijsklasse, een flitsende Lamborghini of een originele Bored Ape Yacht Club NFT. Daarnaast zijn er ook dagelijkse giveaways waarmee V1 LBLOCK houders onlangs zo’n €4.000 konden winnen. 

Houd de Lucky Block website en social media in de gaten voor het laatste nieuws over listings, de LBLOCK V1 en V2 tokens en de NFT competities. 

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Interessante Pre-Sale van Lucky Block Alternatief Tamadoge

Geïnteresseerd in een veelbelovende cryptomunt zoals Lucky Block die momenteel een pre-sale houdt? Overweeg dan eens te investeren in Tamadoge. Dit blockchain gaming project gooit momenteel hoge ogen en haalde in korte tijd ruim €7 miljoen aan kapitaal op van diverse (grote) investeerders. 


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Featured nieuws

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Advertentie