Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Makkelijk crypto kopen met BLOX: nieuwe coins en welkomstactie!

De Nederlandse cryptocurrency app BLOX bestaat één jaar. Duizenden gebruikers maken dagelijks gebruik van BLOX om de koersen in de gaten te houden, en om cryptocurrency te kopen en verkopen. De app blijft groeien, zo worden er vier nieuwe coins toegevoegd in een paar weken tijd en lanceerde de app een ‘invite a friend’-programma. 

Gebruik promocode CRYPTOINSIDERS tijdens het registreren van je BLOX-account en ontvang direct €5,- cadeau! Dit bedrag kan je in de app direct gebruiken om bijvoorbeeld bitcoin te kopen!

Meer coins

- Advertentie -

BLOX staat altijd in contact met zijn gebruikers. En gebruikers willen meer coins. Daarom zijn er in de afgelopen weken nieuwe coins toegevoegd aan BLOX. Gebruikers kunnen nu in de app ook BAT, Dash en Chainlink (LINK) kopen. Deze drie coins zijn een mooie aanvulling op de tien coins die al werden aangeboden. De resultaten liegen er niet om. Zo is de Chainlink (LINK) koers met 18% gestegen en BAT met 15%, sinds de munten zijn toegevoegd aan BLOX. 

Samen geld verdienen

Wat is er leuker dan geld verdienen? Samen geld verdienen! Daarom biedt BLOX vrienden-codes. 

CEO Mike Hutting:

Elke gebruiker heeft een persoonlijke code die met iedereen gedeeld mag worden. Twijfelen vrienden nog over bitcoin? Of wil je moeder maar geen Ethereum kopen? Geef dan je eigen code en ze krijgen 5 euro om mee te starten. Bovendien verdien jij op hun transactiekosten.

Wat staat er nog meer op de planning?

BLOX richtte zich bij de lancering op veiligheid, snelheid en gemak. Nu wordt het tijd om de app door te ontwikkelen. Daarom worden nieuwe cryptocurrencyies en betaalmethoden toegevoegd. Ook wordt er hard gewerkt aan inloggen met gezichtsherkenning en vingerafdruk en het kunnen instellen van notificaties. 

Wat is BLOX eigenlijk?

Veel Nederlanders vinden bitcoin moeilijk. Het is lastig om bitcoins te kopen en zelf veilig te bewaren. Ook kunnen termen als blockchain of cryptocurrency mensen afschrikken.

BLOX lost al deze ongemakkelijkheden op in een simpele app. Alle bekende cryptocurrencyies koop en verkoop je razendsnel via de app voor iOS en Android. Denk aan Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS en meer. Gebruikers hoeven ook niet meteen te investeren in één hele bitcoin. Zo kun je al vanaf 1 euro cryptocurrency kopen,

aldus Hutting. 

Meer informatie over BLOX vind je hier!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.368,31 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.368,31 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...