Roy van Krieken Roy van Krieken
29/08/2023 18:00 6 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/08/2023 18:00

Wat biedt de toekomst voor Chancer en Pepe?

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Tot nu toe werden de krantenkoppen in 2023 gedomineerd door de opkomst en ondergang van Pepe Coin. Na als een raket op het toneel te zijn verschenen, is Pepe de afgelopen weken teruggevallen naarmate de glans van deze nieuwe meme coin vervaagt.

Chancer lanceert juist het presale evenement en belooft een revolutionaire kracht te worden in de sector voor online gokken. Lees verder om erachter te komen wat het Chancer presale evenement is.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is Chancer?

Chancer is een gloednieuw crypto project dat is gericht op de gigantische online gokindustrie met een waarde van meer dan $60 miljard. Door de afhankelijkheid van gokkers van gecentraliseerde instanties, zoals bookmakers, controlerende markten, kansen en winsten, weg te nemen, biedt Chancer gokkers een echt gedecentraliseerd peer-to-peer platform voor online gokken. Empowerment en het plezier van gebruikers staan voorop in de waardepropositie van dit project.

Chancer is gecreëerd door de ondernemende broers Adam en Paul Kelbie en onderscheidt zich van de massa in crypto kringen en de markt voor online gokken. Dit is te danken aan de veelzijdigheid en het vermogen om op maat gemaakte gokmarkten te creëren. Van vriendschappelijke weddenschappen tot hotdog challenges tot het lanceren van markten op enkele van de grootste wereldwijde evenementen die viraal kunnen gaan. Chancer komt tegemoet aan de behoeften van iedereen die geïnteresseerd is in weddenschappen.

Terwijl de Kelbies de bestuurskamer mijden en zich onderdompelen in de community van Chancer, worden gebruikers aangemoedigd om de controle over hun online goktraject te nemen door zelf de markten te creëren waarop ze willen wedden. Onpartijdige moderators beoordelen kansen, uitkomsten en resolutiebronnen om totale eerlijkheid voor alle partijen te garanderen, waardoor Chancer een enorm verfrissend gevoel krijgt in vergelijking met de gezichtsloze, bevooroordeelde bedrijven die de controle hebben over andere platforms voor online gokken.

Advertisement

Hoe werkt CHANCER?

Wat is de magische sleutel in deze prachtige nieuwe wereld van online weddenschappen? Het veelzijdige CHANCER token is de brandstof voor het platform. Marktmakers gebruiken Chancer tokens om de kansen in te stellen, terwijl anderen hun coins gebruiken om deel te nemen aan weddenschappen. Deze worden in bewaring gegeven terwijl de weddenschap afloopt, waarbij de winnaar onmiddellijk zijn winst ontvangt zodra de weddenschap is afgehandeld.

Chancer is gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC) en gebruikt de transparantie en beveiliging van deze populaire blockchain om de toewijding van het platform aan de veiligheid en beveiliging van gebruikers te illustreren; CertiK heeft het platform en het team geaudit. Daarnaast kan de community van CHANCER liefdadigheidsorganisaties steunen door een deel van elke transactie vergoeding te doneren aan een goed doel dat door de community is gekozen.

De Kelbies lanceerden onlangs de CHANCER token presale, die razendsnel van start is gegaan en al een bedrag van $1,6m heeft opgehaald in slechts 11 weken. Alsof de rijke reeks functies niet genoeg was om de eetlust van fans van gokken, crypto enthousiastelingen en beleggers die investeren in crypto op te wekken, lanceert Chancer gedurende de hele ICO een reeks immense weggeefacties.

De eerste aanbieding is de weggeefactie van $100.000 die tien gelukkige winnaars de kans biedt om een deel van $100.000 aan CHANCER tokens te winnen. 

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Chancer toekomst

CHANCER is momenteel beschikbaar in fase 2 van de ICO en heeft een prijs van $0,011. Nu deze prijs stijgt tot $0,021 aan het einde van de presale van 12 fasen vóór notering op de prestigieuze Bitmart exchange.

Mocht Chancer de beloftes waarmaken dan kan het project naar eigen zeggen in de toekomst behoorlijk groeien. De tijd zal uitwijzen wat de koers van de relatief nieuwe token gaat doen in de toekomst.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Wat is Pepe Coin?

Van alle meme coins die in 2023 zijn gelanceerd in de renaissance van meme coins, is Pepe ongetwijfeld de coin die de grootste sprong in het publieke bewustzijn heeft gemaakt. Voortgekomen uit de iconische ‘Pepe the Frog’-meme, boekte PEPE binnen enkele weken na de lancering enorme vooruitgang en presteerde het moeiteloos stukken beter dan andere meme coins.

Na notering op $0,00000006036 in april 2023, schoot het token omhoog met 7000% en keerde het slechts een maand later terug naar $ 0,000004354. Dit verraste velen, vooral toen het team achter Pepe in een zeldzaam moment van crypto openhartigheid toegaf dat de coin geen inherente waarde had.

De coin is aanzienlijk gedaald sinds het hoogste punt ooit heeft het meer dan 70% van zijn waarde verloren. Mogelijk komt dit door een gebrek aan utility.

Pepe toekomst

PEPE Coin wordt momenteel verhandeld tegen $0,000001375, een weerspiegeling van het neerwaartse traject van de coin sinds het bereiken van zijn hoogtepunt. Dit weerspiegelt het afnemende marktsentiment ten opzichte van deze meme coin.

Hoewel sommige deskundigen van mening zijn dat nieuwe investeringen in Pepe deze zouden kunnen herstellen tot ongeveer $0,0000030, is het meer waarschijnlijke scenario dat PEPE zou kunnen blijven dalen, mogelijk dalend tot ongeveer $0,0000008 in 2025. Dit betekent enorme problemen voor bestaande houders van Pepe Coin.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Conclusie

Chancer staat met zijn uitgebreide missieplannen, enorme gebruiksniveaus en solide use case ver af van andere meme coins. Dit draagt allemaal bij aan een lange levensduur, wat bij meme coins het meest zeldzaam is. Een oprechte visie en het potentieel om een groeiende miljardenindustrie te ontwrichten, zijn zo dicht mogelijk bij de zekerheid die crypto markten bieden.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een early bird mogelijkheid, kan Chancer eventueel een interessante optie zijn om verder te bekijken. Omdat de ICO snel uitverkocht raakt, is er een beperkt tjidsbestek om tegen de laagste prijs in te stappen, mocht je dat willen.

Doe hier mee aan de CHANCER presale. 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Featured nieuws

altcoin-BNB-Inqubeta-QUBE
Altcoin Shiba Inu, Decentraland en InQubeta hopen op vuurwerk
Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op
Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op
Ripple (XRP), Decentraland (MANA) & InQubeta (QUBE) kijken naar doorbraken
Ripple (XRP), Decentraland (MANA) & InQubeta (QUBE) kijken naar doorbraken
Advertisement