Kevin Schijven Kevin Schijven
03/09/2021 15:42 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/09/2021 15:42

AIOW AMA met Crypto Insiders begint om 19.00 uur in ons gratis discussiekanaal!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
AIOW AMA met Crypto Insiders begint om 19.00 uur in ons gratis discussiekanaal!

Foto: Harry Beugelink/Shutterstock

Over iets meer dan een uur gaat de exclusieve ask me anything (AMA) sessie van Crypto Insiders met AIOW van start. AIOW is een zeer interessant nieuw cryptocurrency project van Nederlandse afkomst. De AMA-sessie begint om 19.00 vanavond Nederlandse tijd. Je kunt het interview volgen via het gratis discussiekanaal van Crypto Insiders op Telegram. Kom alvast op bezoek, dan mis je het in elk geval niet!

Ripple stapt de wereld van DeFi in en onthult nieuw XRP leensysteem
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Wat is AIOW?

AIOW, opgericht in 2018, wordt een nieuw sociaal mediaplatform dat gebruik maakt van blockchain-technologie. De huidige wereld van sociale mediawebsites ondervindt namelijk ernstige problemen. Zo worden dit soort platformen geplaagd door datadiefstal, privacy schending, censuur, opdringerige advertenties, nepprofielen en nog veel meer problemen.

AIOW gaat al deze problemen aanpakken en de wereld van sociale media compleet op de schop gooien. Het Nederlandse crypto project gaat het advertentiesysteem van dit soort platformen vervangen met zijn eigen AIOW token. Zo kunnen gebruikers daadwerkelijk verdienen met hun eigen content en wordt hen geen agressieve advertenties opgedrongen. Transparantie, privacy en zeggenschap over eigen gebruikersdata staan hier hoog in het vaandel.

AIOW hield onlangs een private sale voor de AIOW token en gaat binnenkort van start met een public sale. Bekijk hier het oorspronkelijke bericht voor meer informatie over het project of bekijk de website van AIOW om meer te leren over deze ambitieuze onderneming. Ook kun je verdere informatie over AIOW op onze bedrijfspagina vinden en zijn de artikelen over AIOW een aanrader om te lezen!

Advertentie

AMA Reminder

De AMA begint vanavond om 19.00 uur in het gratis discussiekanaal op Telegram van Crypto Insiders. Tijdens het interview worden ook enkele vragen vanuit onze community gesteld aan het team van AIOW, deze konden gebruikers tot vanochtend opsturen naar de redactie.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie