Kevin Schijven Kevin Schijven
02/09/2021 13:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/11/2023 10:57

Nederlands social media project op de blockchain houdt AMA met Crypto Insiders. Stuur alvast je vraag in!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
AIOW AMA met Crypto Insiders begint om 19.00 uur in ons gratis discussiekanaal!

Foto: Harry Beugelink/Shutterstock

Sociale mediawebsites ontvangen de laatste tijd veel kritiek. En misschien terecht. Populaire platformen zoals Facebook gebruiken namelijk jouw persoonlijke gegevens en gebruikersdata om geld te verdienen door agressief te adverteren.

Gebruikers hebben op dit soort platformen nauwelijks zeggenschap over hun eigen data, ze worden geplaagd door opdringerige advertenties en zien zelf geen enkele cent terug. Dat moet anders, vindt AIOW, een zeer interessant nieuw Nederlands cryptocurrency project.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat is AIOW?

AIOW gaat de wereld van sociale mediaplatformen op de schop gooien met behulp van blockchain-technologie. Het wordt een sociaal netwerk zonder opdringerige advertenties, waar transparantie en privacy hand in hand gaan, en je de zeggenschap over je eigen data behoudt. Het wordt een netwerk zonder censuur en zonder datadiefstal.

AIOW, opgericht in 2018, gaat dit doen door het advertentiesysteem te vervangen met zijn eigen AIOW-token. Deze tokens kun je op het platformen doneren aan andere gebruikers. Zo word je daadwerkelijk betaald voor je eigen content en stimuleer je gelijk anderen om mee te doen.

Daar komt bij dat de gevestigde sociale mediaplatformen momenteel geplaagd worden door nepprofielen, nepnieuws en trollen. Een probleem dat vermeden wordt op AIOW, aangezien gebruikers zichzelf moeten identificeren.

AIOW hield onlangs een private sale voor de token, gaat vandaag van start met een stategic sale en begint volgende week met een public sale. Meer informatie over deze token sales kun je vinden op de website van AIOW. Ook kun je via de referral marktplaats van Attrace extra AIOW tokens verdienen.

Advertentie

Exclusieve AMA met Crypto Insiders!

Aanstaande vrijdag (3 september) om 19.00 uur Nederlandse tijd gaat AIOW een exclusieve ask me anything (AMA) sessie houden op Crypto Insiders. Mocht je interesse hebben in het project, dan kun je het interview volgen via het gratis discussiekanaal van Crypto Insiders op Telegram.

Dan is er ook nog de mogelijkheid om zelf een vraag in te dienen! Via de onderstaande link kun je je brandende vraag indienen. Crypto Insiders zal vervolgens een aantal vragen uitkiezen en deze meenemen in de AMA-sessie. Je hebt tot morgen (3 september) 08.00 uur om je vraag op te sturen.

Klik hier voor het formulier om je vraag in te dienen!

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie