Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
18/07/2022 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/07/2022 17:30

Apecoin kan hierdoor de komende weken flink stijgen!

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Vandaag bespreek ik de fundamentele analyse, financiële analyse en technische analyse van Apecoin. Eerst kom ik nog even terug op de laatste video over bitcoin (BTC). In die video had ik het namelijk over de Fibonacci niveaus. Mijn voorspelling over de bitcoin koers in relatie tot de Fibonacci niveaus blijkt bijna volledig uit te zijn gekomen.

Van $8.000 naar $6 miljoen: cryptohandelaar scoort met Ethereum memecoin
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Otherside: dé game die zorgt voor hype bij Apecoin?

Recentelijk werd er een event gehouden in een game genaamd ‘Otherside‘. Otherside is een game van Yuga Labs en Yuga Labs is in het bezit van meerdere grote non-fungible token (NFT)-projecten zoals de Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks en Meebits. Het zou zomaar kunnen dat we in de komende tijd meer hype krijgen, wat versterkt zou kunnen worden als we weer in een bull-markt terecht zouden komen. De fundamentele analyse van Apecoin ziet er daarom interessant uit. De financiële analyse van Apecoin ziet er iets minder goed uit. De market cap van Apecoin is namelijk erg groot in vergelijking met andere cryptocurrencies die al langer meegaan en al meer bewezen hebben.

Kijkend naar de technische analyse zou ik op dit moment geen trade starten (mijn mening, geen financieel advies). Je zou ervoor kunnen kiezen om te wachten op een pull-back van de prijs van Apecoin. Je zou ook de vier-uurs-grafiek van Apecoin erbij kunnen pakken en dan kijken naar de support, resistance, exponential moving averages en de RSI.

Advertentie

Leer over bitcoin, trading en alles crypto

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Ook kan je een kijkje nemen in de besloten community van Crypto Insiders. Hier leer je samen met alle andere leden over het handelen met crypto, krijg je toegang tot educatieve content en ontvang je dagelijks interessante crypto analyses. De eerste 30 dagen kan je helemaal gratis rond komen kijken. Meld je nu aan voor Premium via deze link!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie