Home Nieuws Altcoin nieuws Atari token (ATRI) koers keldert hard enkele dagen na lancering, wat is...

Atari token (ATRI) koers keldert hard enkele dagen na lancering, wat is er gebeurd?

- Advertentie -

De Atari token (ATRI), de nieuwe cryptocurrency van de legendarische computerspelmaker, hield enkele dagen geleden een zogeheten token sale en lanceerde vervolgens op 2 november op de cryptocurrency-exchange van bitcoin.com.

Het gaat echter niet zo goed met de koers van de ATRI token. De token lanceerde op de exchange met een prijs van $0,25 en dat ging gelijk gepaard met hevige schommelingen. Een halve dag later, op 3 november, was de prijs met maar liefst 84% gedaald naar ongeveer $0,04.

Een investeerder legt op Reddit uit wat er volgens hem verkeerd is gegaan. Hij vertelt dat het al gelijk misliep tijdens de public sale die voor de notering werd gehouden. Bestellingen zouden niet aankomen, support zou niet reageren en veel mensen waren aan het klagen.

Enkele dagen later vond de notering plaats op bitcoin.com, maar er was geen manier voor mensen die hun tokens tijdens de (pre) sale hadden gekocht om hun ATRI naar de beurs te sturen. Pas na een halve dag werd deze functionaliteit toegevoegd, maar tegen die tijd was de prijs dus al gekelderd.

Atari heeft vooralsnog niet gereageerd op de situatie. Ook het Twitteraccount van de Atari token, dat normaliter zeer actief is, is momenteel akelig stil.

Toch is de ATRI koers in de afgelopen 24 uur langzamerhand weer licht begonnen te stijgen. Vooral in het afgelopen uur begint de koersstijging weer in snelheid toe te nemen. Op het moment van schrijven staat de prijs rond $0,10.

Atari kondigde eind september aan dat het gaat samenwerken met Ultra om blockchain-technologie naar de nieuwe console van Atari te brengen, genaamd de Atari VCS. Het apparaat moet een soort console/PC hybride worden waarmee oude Atari spellen gespeeld kunnen worden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.125,20 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.151,80 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.153,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.222,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.378,20 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...