Roemer Hoogerwerf
21/11/2021 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/11/2021 17:30

Axie Infinity (AXS) gaat gratis crypto-trainingen weggeven in dit Zuid-Amerikaanse land

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Axie_Infinity_AXS_gaat_gratis_crypto_trainingen_weggeven_in_dit_Zuid-Amerikaans_land

Een Venezolaanse gouverneurskandidaat is van plan beurzen aan te bieden aan burgers die geïnteresseerd zijn om onderdeel te worden van de “Technical Training Center for Mining and Administration of Digital Crypto Assets”.

Het trainingscentrum zal trainingen geven over non-fungible tokens (NFTs), crypto trading en mining. Voor de laatstgenoemde training zullen de studenten ook les krijgen in de installatie en reparatie van netwerken en mining rigs. 

Het doel van José Alejandro Terán, de kandidaat in kwestie, is om economische stabiliteit van het land te herstellen en haar groei te versnellen.

Het initiatief is een onderdeel van het La Guaira Digital-programma en wordt ondersteund door vier entiteiten, het nationale Superintendence of Cryptoassets (SUNACRIP), Axie Infinity (AXS) Academy, de politieke groep Independientes con Terán en de jeugdtak van de United Socialist Party of Venezuela (JPsuv).

Voor Axie infinity is dit niet de eerste keer dat het beurzen ondersteund, in armere landen waaronder de Filipijnen krijgen mensen nu massaal de kans om geld te verdienen door de aangeboden Axie Infinity beurzen.

De verwachting is dat naast alle beurzen voor de trainingen, het voorstel ook duizenden banen moet gaan genereren. Volgens Terán zal het jonge mensen helpen met het creëren inkomstenbronnen waardoor ze stabiliteit voor hun gezinnen kunnen verzekeren.

Volgens Chainanalysis zou het land nu op de zevende plaats staan in de Global Crypto Adoption Index. De adoptie lijkt voort te komen uit een domino-effect dat begon nadat El Salvador eerder dit jaar Bitcoin (BTC) accepteerde als wettig betaalmiddel. Deze revolutie is overgewaaid naar andere landen in Latijns-Amerika waaronder Venezuela en Colombia.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie