Home Nieuws Altcoin nieuws Bètaversie ripple (XRP) bankieren app Xumm eind Q3 gelanceerd

Bètaversie ripple (XRP) bankieren app Xumm eind Q3 gelanceerd

- Advertentie -

XRPL Labs, de ontwikkelingsstudio die door Ripple wordt ondersteund, komt met nieuwe details over een XRP banking app genaamd Xumm.

Deze app zorgt ervoor dat gebruikers XRP kunnen bewaren en uitgeven met als doel het “be your own bank” principe, ofwel ervoor te zorgen dat de gebruiker over hun eigen coins beheren. XRPL Labs heeft als lange termijn doel gesteld dat mensen hun dollars, euro’s en XRP kunnen uitgeven via Xumm en dus zonder de hulp van een tussenpersoon.

De startup heeft haar mid-term en long-term roadmap onthuld en hier is op te zien dat er fiat on ramps, om je fiat om te zetten naar crypto, en off ramps, om je crypto om te zetten naar fiat, worden toegevoegd. Daarnaast worden er ook een wijziging doorgevoerd aan de XRP Legder genaamd ‘Hooks’.

De voorgestelde wijziging zal nieuwe functie bieden zoals het automatisch opslaan, tippen en blocken van transacties die aan illegale activiteiten verbonden zijn.

Het bedrijf zegt op de korte termijn aan de volgende punten te willen werken:

  • interne ontwikkelingstesten
  • testprocedures voor Xumm
  • app-vertaalportaal naar de Xumm-ontwikkelaarsconsole
  • bug fixes

XRPL Labs denkt de 0.7.0 beta versie eind Q3 uit te brengen, en de Xumm 1.0 niet-beta versie van de mobiele app begin Q4. Het bedrijf deelde ook wat er op de planning staat voor Xumm volgend jaar.

“Voor de rest van 2020 en in het eerste kwartaal van 2021 zal de meeste XUMM-ontwikkeling onder de motorkap plaatsvinden, terwijl we werken aan alle functies die zullen worden opgenomen in de Q1 (2021)‘ 2.0 ’release. Deze tweede, grote release van Xumm zal meer vertalingen bevatten en een belangrijke toevoeging: Xumm Pro.”

Daarnaast zeggen ze dat Xumm Pro gebruikers met een Xumm profiel een KYC proces moeten doorlopen om zo aan meer functies te komen, zoals profiel personalisatie, Xumm Profile recovery en een PayID die door xumm.me gehost is.

XRPL Labs zegt dat Xumm Pro zal helpen bij de langer termijn groei van het bedrijf.

“Door de introductie van XUMM Pro kunnen XRPL Labs en de ontwikkeling van Xumm zichzelf onderhouden.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.623,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.366,80 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.412,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.452,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.482,00 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...