Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Ripple (XRP) en Coinbase dit jaar beursgenoteerd? CEO van Digital Currency Group hint naar mogelijkheid

In een recente tweet zegt de CEO van Digital Currency Group (DCC), Barry Silbert, dat verschillende special-purpose acquisition companies (SPACs) hem hebben benaderd met pitches om samen te werken. Dit is ook de reden dat hij verwacht dat er in 2020 beursgenoteerde cryptocurrency-bedrijven zullen komen.

“SPAC pitches komen vanuit elke richting mijn kant op. Ik denk dat we dit jaar een aantal beursgenoteerde crypto-bedrijven zullen gaan zien.”

SPAC’s zijn op papier bedrijven die geld inzamelen van Initial Public Offering (IPO) investeerders om het geld later te gebruiken in de operationele zaken van het bedrijf. Voor een normale IPO kan het soms maanden duren, maar openbaar gaan via een SPAC IPO is mogelijk binnen een aantal weken.

- Advertentie -

Er zijn heel wat SPAC IPO’s geweest die een potentie hebben om de gehele industrie te hervormen. Bill Ackman’s Pershing Square Capital Management, waarvan de aandelen sinds deze week verhandelbaar zijn op de NYSE, zou uiteindelijk ongeveer $7 miljard aan kapitaal op kunnen halen.

E-car fabrikant Fisker, Richard Branson’s space toerismebedrijf Virgin Galactic, en andere bekende bedrijven werden beursgenoteerd deze maand door samen te werken met “blank-check” bedrijven, waaronder Coinbase, Ripple en meer.

Silbert’s tweet is te vergelijken met een voorspelling die de Ripple CEO Brad Garlinghouse heeft gemaakt in januari op het World Economic Forum in Davos. Garlinhouse zei dat er IPO’s zullen worden gehouden in de blockchain of crypto-sector en dat Ripple aan de leidende kant gaat staan.

“In de komende 12 maanden zie je IPO’s in de crypto/blockchain-ruimte. We zullen niet de eerste zijn en we zullen niet de laatste zijn, maar ik verwacht dat we aan de leidende kant staan ​​… het is een natuurlijke evolutie voor ons bedrijf.”

Coinbase wil in 2020 of in het eerste kwartaal van 2021 beursgenoteerd worden. Het bedrijf is van plan op direct de aandelen aan te bieden en dus geen traditionele IPO te houden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.212,03 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.212,03 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...