Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) exchange Binance wil grootste blockchain-reisorganisatie worden

Onlangs kondigde cryptocurrency-exchange Binance aan dat zij de grootste reisorganisatie willen creëren die draait op blockchain-technologie. Het boekingsplatform TravelbyBit, waar Binance een aandeel in heeft, werd onlangs samengevoegd met Travala.com.

De eerste vorm waarin de samenwerking zich uit is dat de twee platformen reisproducten van elkaar zullen adverteren op hun eigen platform. Er wordt dus op beide platforms reclame gemaakt voor elkaar. Uiteindelijk is het de bedoeling om een platform te bouwen dat meer dan 2 miljoen hotels aanbiedt en vluchten van meer dan 600 airlines.

- Advertentie -

TravelbyBit ontving in oktober 2018 een investering van $2,5 miljoen van Binance. De eigenaar van Binance, Changpeng Zhao zei destijds:

”Er is geen betere toepassing voor cryptocurrencies dan het gebruik van cryptocurrencies in het buitenland tijdens het reizen. Dit is handig wanneer je niet de juiste valuta van dat land bezit.”

Travala.com was al eerder aanwezig op het platform van Binance met een eigen munt. In 2019 voegde Binance de coin AVA toe aan de Binance Chain. Opvallend is dat nadat het nieuws bekend werd dat Travala en TravelbyBit gaan samenvoegen, de cryptocurrency AVA flink in waarde is gestegen. Op 8 mei werd AVA, de crypto van het Travala.com platform, nog voor zo’n $0,11 verhandeld. Vlak na de overname steeg de prijs naar maar liefst $0,38.

Travala is een blockchain-project dat behoorlijk succesvol is gebleken. Zo ging het al de samenwerking aan met Booking.com. Dankzij de samenwerking zijn de accommodaties die op Booking.com staan nu ook te vinden op Travala.com.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.004,49 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.004,49 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...