Hotelboekingssite Travala.com migreert naar de Binance Chain

Hotelboekingssite Travala.com migreert naar de Binance Chain

Travala.com, een groot hotelboekingsplatform dat gebruik maakt van blockchain-technologie, gaat migreren naar de blockchain van Binance, Binance Chain genaamd. Dat kondigt het bedrijf aan in een blogpost gepubliceerd op 3 september.

Travala.com is van plan zijn native token AVA (NEP5) over te zetten naar de Binance Chain met als doel de bruikbaarheid, veiligheid en snelheid van de token te verbeteren. De hotelboekingssite wil gebruik maken van de hoge transacties per seconde (TPS), lagere kosten en schaalbaarheid die de Binance Chain biedt.

Daarnaast is Travala.com van plan om een groot deel van de AVA tokens terug te kopen en te verbranden in een zogenaamd “buyback and burn” programma. Het platform is van plan elk kwartaal een deel van deze tokens te verbranden. Uiteindelijk wil het bedrijf 21.571.086 token verbranden, 35% van het totale aanbod van 61.571.086, om dit terug te brengen naar 40.000.000.

Advertentie

Travala.com zegt dat huidige gebruikers de AVA token kunnen blijven gebruiken en dat ze de AVA (NEP5) token op de NEO blockchain 1:1 kunnen inwisselen met de nieuwe AVA (BEP2) token zodra het inwisselmechanisme klaar is.

Verder meldt de aankondiging dat de Binance Coin (BNB) voortaan de voorkeur zal krijgen om mee te betalen op het reisboekingsplatform. Tevens gaat Travala.com een notering aanvragen voor de AVA token op de gedecentraliseerde Binance exchange; Binance DEX.

Matthew Luczynski, CEO van Travala.com, zegt in de blogpost:

Als ‘s werelds toonaangevende blockchain-gebaseerde hotelboekingsplatform, zijn we verheugd om Binance Chain te ondersteunen in een gemeenschappelijke missie om het blockchain-ecosysteem te laten groeien en de acceptatie van cryptocurrencies wereldwijd te bevorderen.

In mei kondigde Travala.com aan samen te gaan werken met de Litecoin Foundation om betalingen met cryptocurrency vloeiender te laten verlopen.

Binance kondigde onlangs een aantal nieuwe projecten aan waaronder twee futures handelsplatformen, een platform voor blockchain-ontwikkelaars, een leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Wil je weten wat hij verwacht? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.656,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.683,16 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€5.700,08 Kopen
3
3
Bitonic
Reviewed
€5.701,26 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€5.728,06 Kopen
5
5
Bitcoinmeester
Reviewed
€5.729,50 Kopen
Laatste nieuws