Kevin Schijven Kevin Schijven
04/09/2019 09:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/09/2019 09:45

Hotelboekingssite Travala.com migreert naar de Binance Chain

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Hotelboekingssite Travala.com migreert naar de Binance Chain

Travala.com, een groot hotelboekingsplatform dat gebruik maakt van blockchain-technologie, gaat migreren naar de blockchain van Binance, Binance Chain genaamd. Dat kondigt het bedrijf aan in een blogpost gepubliceerd op 3 september.
Travala.com is van plan zijn native token AVA (NEP5) over te zetten naar de Binance Chain met als doel de bruikbaarheid, veiligheid en snelheid van de token te verbeteren. De hotelboekingssite wil gebruik maken van de hoge transacties per seconde (TPS), lagere kosten en schaalbaarheid die de Binance Chain biedt.
Daarnaast is Travala.com van plan om een groot deel van de AVA tokens terug te kopen en te verbranden in een zogenaamd “buyback and burn” programma. Het platform is van plan elk kwartaal een deel van deze tokens te verbranden. Uiteindelijk wil het bedrijf 21.571.086 token verbranden, 35% van het totale aanbod van 61.571.086, om dit terug te brengen naar 40.000.000.
Travala.com zegt dat huidige gebruikers de AVA token kunnen blijven gebruiken en dat ze de AVA (NEP5) token op de NEO blockchain 1:1 kunnen inwisselen met de nieuwe AVA (BEP2) token zodra het inwisselmechanisme klaar is.
Verder meldt de aankondiging dat de Binance Coin (BNB) voortaan de voorkeur zal krijgen om mee te betalen op het reisboekingsplatform. Tevens gaat Travala.com een notering aanvragen voor de AVA token op de gedecentraliseerde Binance exchange; Binance DEX.
Matthew Luczynski, CEO van Travala.com, zegt in de blogpost:

Als ’s werelds toonaangevende blockchain-gebaseerde hotelboekingsplatform, zijn we verheugd om Binance Chain te ondersteunen in een gemeenschappelijke missie om het blockchain-ecosysteem te laten groeien en de acceptatie van cryptocurrencies wereldwijd te bevorderen.

In mei kondigde Travala.com aan samen te gaan werken met de Litecoin Foundation om betalingen met cryptocurrency vloeiender te laten verlopen.
Binance kondigde onlangs een aantal nieuwe projecten aan waaronder twee futures handelsplatformen, een platform voor blockchain-ontwikkelaars, een leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus.
Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Wil je weten wat hij verwacht? Klik dan hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Advertentie