Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Cryptocurrency exchange Binance lanceert leendienst waarmee men rente kan verdienen

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, gaat deze week een leendienst lanceren genaamd Binance Lending. Dat heeft het bedrijf aangekondigd op 26 augustus.

- Advertentie -

Klanten van Binance kunnen binnenkort rente verdienen door de cryptocurrency die ze op de exchange bewaren beschikbaar te stellen voor andere klanten.

De Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC) en Tether (USDT) zijn de eerste cryptocurrencies waarmee deze dienst op 28 augustus zal lanceren. Voor BNB verdient men “gegarandeerd” een jaarlijkse rente van 15%, voor ETC 10% en voor USDT 7%.

Of u nu een crypto HODLer bent die winst wilt maximaliseren of een frequente handelaar die een pauze van de actie wil nemen, met de producten van Binance kunt u rente opbouwen en uw tokensaldo verhogen, ongeacht hoe de markt beweegt.

Aldus Binance. In gerelateerd nieuws heeft de exchange aangekondigd dat het een Ask Me Anything (AMA) sessie met Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, op 28 augustus zal houden:

Afgelopen weekend kondigde Binance aan dat het slachtoffers van een recente Know Your Customer (KYC) datalek zal compenseren met een levenslange VIP-lidmaatschap.

crypto_insiders_telegram_bannerVorige week kondigde Binance een nieuw stablecoin­­-project aan genaamd Venus dat lijkt op het Libra-project van Facebook.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Zoals hij vorige week al aangaf zijn z’n ogen nu gericht op de 21 weken Moving Average (MA). Verder lezen? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.320,22 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.320,22 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...