Kevin Schijven Kevin Schijven
27/08/2019 10:21 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 13:48

Cryptocurrency exchange Binance lanceert leendienst waarmee men rente kan verdienen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
cryptocurrency_exchange_binance_lanceert_leendienst_waarmee_men_rente_kan_verdienen

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, gaat deze week een leendienst lanceren genaamd Binance Lending. Dat heeft het bedrijf aangekondigd op 26 augustus.


Klanten van Binance kunnen binnenkort rente verdienen door de cryptocurrency die ze op de exchange bewaren beschikbaar te stellen voor andere klanten.
De Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC) en Tether (USDT) zijn de eerste cryptocurrencies waarmee deze dienst op 28 augustus zal lanceren. Voor BNB verdient men “gegarandeerd” een jaarlijkse rente van 15%, voor ETC 10% en voor USDT 7%.

Of u nu een crypto HODLer bent die winst wilt maximaliseren of een frequente handelaar die een pauze van de actie wil nemen, met de producten van Binance kunt u rente opbouwen en uw tokensaldo verhogen, ongeacht hoe de markt beweegt.

Aldus Binance. In gerelateerd nieuws heeft de exchange aangekondigd dat het een Ask Me Anything (AMA) sessie met Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, op 28 augustus zal houden:


Afgelopen weekend kondigde Binance aan dat het slachtoffers van een recente Know Your Customer (KYC) datalek zal compenseren met een levenslange VIP-lidmaatschap.
crypto_insiders_telegram_bannerVorige week kondigde Binance een nieuw stablecoin­­-project aan genaamd Venus dat lijkt op het Libra-project van Facebook.
Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Zoals hij vorige week al aangaf zijn z’n ogen nu gericht op de 21 weken Moving Average (MA). Verder lezen? Klik dan hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie