Cryptocurrency exchange Binance lanceert leendienst waarmee men rente kan verdienen

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, gaat deze week een leendienst lanceren genaamd Binance Lending. Dat heeft het bedrijf aangekondigd op 26 augustus.

Klanten van Binance kunnen binnenkort rente verdienen door de cryptocurrency die ze op de exchange bewaren beschikbaar te stellen voor andere klanten.

De Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC) en Tether (USDT) zijn de eerste cryptocurrencies waarmee deze dienst op 28 augustus zal lanceren. Voor BNB verdient men “gegarandeerd” een jaarlijkse rente van 15%, voor ETC 10% en voor USDT 7%.

Of u nu een crypto HODLer bent die winst wilt maximaliseren of een frequente handelaar die een pauze van de actie wil nemen, met de producten van Binance kunt u rente opbouwen en uw tokensaldo verhogen, ongeacht hoe de markt beweegt.

Aldus Binance. In gerelateerd nieuws heeft de exchange aangekondigd dat het een Ask Me Anything (AMA) sessie met Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, op 28 augustus zal houden:

Afgelopen weekend kondigde Binance aan dat het slachtoffers van een recente Know Your Customer (KYC) datalek zal compenseren met een levenslange VIP-lidmaatschap.

crypto_insiders_telegram_bannerVorige week kondigde Binance een nieuw stablecoin­­-project aan genaamd Venus dat lijkt op het Libra-project van Facebook.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Zoals hij vorige week al aangaf zijn z’n ogen nu gericht op de 21 weken Moving Average (MA). Verder lezen? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
SATOS
€29.753,70 Kopen
1
Bitvavo
€29.214,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
€29.277,50 Kopen
3
Litebit
€29.317,20 Kopen
Meer nieuws

Anchorage wordt allereerste nationale cryptocurrency bank in de VS; “een grote verschuiving”

Groot nieuws in de crypto sector: Anchorage, een cryptocurrency custodian of bewaardienst, kondigt op 13 januari aan dat het nu het eerste crypto-bedrijf is...

Man die 7.500 bitcoins (BTC) weggooidde biedt nu $72 miljoen om ze terug te vinden

James Howells, de Brit die in 2013 per ongeluk een harde schijf met 7.500 bitcoins (BTC) weggooide, gaat het nog een keer proberen om...

Duits bedrijf gebruikt Stellar (XLM) voor uitgifte van €20 miljoen aan obligaties

Het is altijd mooi om te zien wanneer de traditionele financiële wereld een blockchain-netwerk gebruikt en dus de nieuwe technologie adopteert! Het Duitse Vonovia,...

Bitcoin (BTC) is wat het internet wil zijn, zegt Twitter CEO Jack Dorsey die verbod op president Trump toelicht

President Donald Trump is de afgelopen dagen van meerdere sociale mediaplatformen verbannen, waaronder Facebook, Instagram, YouTube en Twitter. Na de recente bestorming van het Capitool...

XRP is geen effect volgens Japanse toezichthouder, Grayscale ontbindt XRP fonds vanwege Ripple rechtszaak

De financiële toezichthouder van Japan, de Financial Services Agency (FSA), beschouwt XRP (XRP) niet als een security, oftewel effect. Dat zou de FSA aan...

Polkadot (DOT) bereikt nieuwe all-time high, maar wat voor een project is het eigenlijk?

Zoals vanochtend gelezen kon worden steeg polkadot (DOT) de afgelopen 24 uur flink in waarde. De altcoin was hiermee de grootste stijger van de...