cryptocurrency_exchange_binance_lanceert_leendienst_waarmee_men_rente_kan_verdienen

Cryptocurrency exchange Binance lanceert leendienst waarmee men rente kan verdienen

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, gaat deze week een leendienst lanceren genaamd Binance Lending. Dat heeft het bedrijf aangekondigd op 26 augustus.

Klanten van Binance kunnen binnenkort rente verdienen door de cryptocurrency die ze op de exchange bewaren beschikbaar te stellen voor andere klanten.

Advertentie

De Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC) en Tether (USDT) zijn de eerste cryptocurrencies waarmee deze dienst op 28 augustus zal lanceren. Voor BNB verdient men ā€œgegarandeerdā€ een jaarlijkse rente van 15%, voor ETC 10% en voor USDT 7%.

Of u nu een crypto HODLer bent die winst wilt maximaliseren of een frequente handelaar die een pauze van de actie wil nemen, met de producten van Binance kunt u rente opbouwen en uw tokensaldo verhogen, ongeacht hoe de markt beweegt.

Aldus Binance. In gerelateerd nieuws heeft de exchange aangekondigd dat het een Ask Me Anything (AMA) sessie met Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, op 28 augustus zal houden:

Afgelopen weekend kondigde Binance aan dat het slachtoffers van een recente Know Your Customer (KYC) datalek zal compenseren met een levenslange VIP-lidmaatschap.

crypto_insiders_telegram_bannerVorige week kondigde Binance een nieuw stablecoinĀ­Ā­-project aan genaamd Venus dat lijkt op het Libra-project van Facebook.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer eenĀ nieuwe columnĀ voor je klaarstaan. Zoals hij vorige week al aangaf zijn zā€™n ogen nu gericht op de 21 wekenĀ Moving Average (MA).Ā Verder lezen? Klik danĀ hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten,Ā Facebookā€“ ofĀ Twitter.Ā MeediscussiĆ«ren? Meld je dan aan voor onsĀ TelegramĀ kanaal.

Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€9.584,16 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€9.465,00 Kopen
2
2
Bitonic
Reviewed
€9.505,80 Kopen
3
3
Coinmerce
Reviewed
€9.507,13 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€9.529,45 Kopen
5
5
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.534,60 Kopen
Laatste nieuws