Timo Bult Timo Bult
02/09/2019 17:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/09/2019 17:25

Binance lanceert twee futures handelsplatformen en vraagt jou om ze te testen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance lanceert twee futures handelsplatformen en vraag jou om ze te testen

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Cryptocurrency exchange Binance gaat twee futures-handelsplatformen lanceren. Gebruikers worden uitgenodigd om beide platformen te testen en vervolgens op hun favoriet te stemmen. Daarnaast kunnen deelnemers Binance coins (BNB) winnen met hun deelname aan de test. Dit maakte Binance bekend in een blogartikel dat vandaag werd gepubliceerd.
De twee platformen, samen de Binance Futures Testnet Platforms genaamd, heten Futures A en Futures B. Klanten van Binance kunnen de platformen testen met speelgeld in de vorm van Tether (USDT).
Elke deelnemer krijgt 100.000 fictieve USDT om mee te handelen. De trader die aan het einde van de testperiode bovenaan de ranglijst staat, wint 1.000 BNB. In totaal wordt er zo’n 10.000 BNB verdeeld onder de top 50 traders. Een van de eisen die Binance stelt is dat de deelnemer tenminste 100.000 USDT in zijn account moet hebben staan aan het einde van de periode om aanspraak te kunnen maken op een van de prijzen.
Daarnaast zullen deelnemers hun stem uit mogen brengen aan hun favoriete platform. De stemmers die op het winnende platform stemden ontvangen 50% korting op de handelskosten op het originele Binance Futures platform.
De actie begint op 3 september en eindigt op 8 september om 02:00 AM Nederlandse tijd.
In augustus maakte Binance bekend dat het een eigen stablecoin zal gaan lanceren, Venus genaamd. Deze stablecoin zal in tegenstelling tot Facebooks Libra eerst aan alle wetgeving voldoen voordat het gelanceerd zal worden.
Ook in augustus kondigde Binance aan dat het Binance X zal gaan lanceren, een initiatief om blockchain-ontwikkelaars te helpen en de interoperabiliteit te stimuleren. Met de vele Binance-producten noemen sommigen Binance ook wel de “Google van crypto-sector”.
Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Ook al is er op dit moment weinig actie op de markt, David ziet in de verte een mooie golf! Verder lezen? Klik dan hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie