Binance lanceert twee futures handelsplatformen en vraag jou om ze te testen

Binance lanceert twee futures handelsplatformen en vraagt jou om ze te testen

Cryptocurrency exchange Binance gaat twee futures-handelsplatformen lanceren. Gebruikers worden uitgenodigd om beide platformen te testen en vervolgens op hun favoriet te stemmen. Daarnaast kunnen deelnemers Binance coins (BNB) winnen met hun deelname aan de test. Dit maakte Binance bekend in een blogartikel dat vandaag werd gepubliceerd.

De twee platformen, samen de Binance Futures Testnet Platforms genaamd, heten Futures A en Futures B. Klanten van Binance kunnen de platformen testen met speelgeld in de vorm van Tether (USDT).

Elke deelnemer krijgt 100.000 fictieve USDT om mee te handelen. De trader die aan het einde van de testperiode bovenaan de ranglijst staat, wint 1.000 BNB. In totaal wordt er zo’n 10.000 BNB verdeeld onder de top 50 traders. Een van de eisen die Binance stelt is dat de deelnemer tenminste 100.000 USDT in zijn account moet hebben staan aan het einde van de periode om aanspraak te kunnen maken op een van de prijzen.

Advertentie

Daarnaast zullen deelnemers hun stem uit mogen brengen aan hun favoriete platform. De stemmers die op het winnende platform stemden ontvangen 50% korting op de handelskosten op het originele Binance Futures platform.

De actie begint op 3 september en eindigt op 8 september om 02:00 AM Nederlandse tijd.

In augustus maakte Binance bekend dat het een eigen stablecoin zal gaan lanceren, Venus genaamd. Deze stablecoin zal in tegenstelling tot Facebooks Libra eerst aan alle wetgeving voldoen voordat het gelanceerd zal worden.

Ook in augustus kondigde Binance aan dat het Binance X zal gaan lanceren, een initiatief om blockchain-ontwikkelaars te helpen en de interoperabiliteit te stimuleren. Met de vele Binance-producten noemen sommigen Binance ook wel de “Google van crypto-sector”.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Ook al is er op dit moment weinig actie op de markt, David ziet in de verte een mooie golf! Verder lezen? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.654,45 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€6.601,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€6.601,32 Kopen
3
3
Bitonic
Reviewed
€6.640,04 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€6.657,48 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.671,26 Kopen
Laatste nieuws