Kevin Schijven Kevin Schijven
30/08/2019 12:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 13:51

Binance lanceert nieuw platform voor blockchain-ontwikkelaars

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
binance_lanceert_nieuw_platform_voor_blockchain_ontwikkelaars

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft op 29 augustus Binance X onthuld, een nieuw open source initiatief voornamelijk gericht op ontwikkelaars.


Binance X is een nieuw platform opgezet met als doel ontwikkelaars te helpen en samen te laten werken aan blockchain-technologie alsmede ze aan te zetten om met Binance’ andere producten aan de slag te gaan als Binance X Fellowship, Binance Labs, Binance Launchpad en Trust Wallet.
Meer dan 40 projecten van verscheidene ontwikkelaars zouden al aan boord zijn van het initiatief als onderdeel van het Fellowship programma. Teck Chia, hoofd van Binance X, zegt:

Aangezien Binance is geëvolueerd naar een platform met meerdere producten en diensten, zijn wij van mening dat dit het juiste moment is om systematisch een ecosysteem van ontwikkelaars aan te moedigen om innovatieve producten en diensten op ons platform te bouwen.

Binance kondigde onlangs een nieuwe leendienst aan genaamd Binance Lending. Klanten kunnen op het platform rente verdienen over Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC) en Ether (USDT) door ze beschikbaar te stellen aan andere klanten. Echter is niet iedereen overtuigd dat dit een goed idee is.
crypto_insiders_telegram_bannerBegin deze maand kwam naar buiten dat persoonsgegevens uit Know Your Customer (KYC) data van Binance gelekt werd. Inmiddels heeft de exchange aangekondigd dat het slachtoffers zal compenseren met een levenslange VIP-lidmaatschap.
Vorige week kondigde Binance een nieuw stablecoin-project aan genaamd Venus. De exchange wil hiermee de concurrentie met Facebooks Libra aangaan.
Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Zoals hij vorige week al aangaf zijn z’n ogen nu gericht op de 21 weken Moving Average (MA). Verder lezen? Klik dan hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie