Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin cash (BCH) en litecoin (LTC) trustfondsen Grayscale krijgen goedkeuring van FINRA in VS

Grayscale Investments, een van de grootste digitale vermogensbeheerders, heeft volgens een aankondiging goedkeuring gekregen van Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) voor openbare noteringen van twee cryptocurrency-producten. Aandelen voor zowel het Grayscale Bitcoin Cash Trust (BCHG) als Grayscale Litecoin Trust (LTCN) zullen de eerste effecten voor deze cryptocurrencies worden die verhandelbaar zullen zijn in Amerika.

De twee trusts hebben goedkeuring gekregen om publiekelijk verhandeld te worden en zijn, zoals de naam al doet vermoeden, afgeleid van bitcoin cash (BCH) en litecoin (LTC). De twee fondsen zullen op OTC (over-the-counter) markten verhandeld worden en krijgen als symbool BCHG en LTCN mee.

- Advertentie -

Bedrijfsinformatie laat zien dat tegen het einde van Q2 2020, Grayscale Investments 2.725.300 stuks Bitcoin Cash Trust en 509.400 stuks Litecoin Trust in beheer had. Elk aandeel van de BCH Trust is gelijk aan 0,009433 BCH en de LTC Trust geeft 0,09433 LTC.

“De Trusts zijn open-end trusts gesponsord door Grayscale en zijn bedoeld om blootstelling aan de prijsbeweging van de onderliggende activa van de Trusts mogelijk te maken via een traditioneel investeringsvehikel, waarbij de uitdagingen van het direct kopen, opslaan en bewaren van digitale Bitcoin Cash en Litecoin worden vermeden.” – staat in het bericht.

Naast BCH en LTC, biedt Grayscale haar institutionele en individuele geaccrediteerde beleggers de mogelijkheid om blootstelling te hebben aan andere cryptocurrencies. Waaronder: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), ethereum classic (ETC), horizen (ZEN), stellar lumens (XLM), ripple (XRP) en zcash (ZEC)

De cryptocurrency fondsmanager heeft onlangs Q2 resultaten gedeeld. Hierin was te zien dat de instroom meer dan $900 miljoen was. Dit was een stijging van 80% ten opzichte van het kwartaal daarvoor.

Hoewel het bedrijf zei dat bitcoin en ethereum de populairste coins waren voor de institutionele klanten, krijgen de overige coins ook aardig wat aandacht. De interesse voor de twee trusts heeft een sterke stijging doorgemaakt sinds het tweede kwartaal van 2020. Het totale geïnvesteerde bedrag in de twee trusts heeft de $20 miljoen gehaald. Het BCH Trust maakt daar $15 miljoen van op.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.217,25 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.217,25 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...