Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

‘Bitcoin cash (BCH), ripple (XRP), litecoin (LTC) en EOS (EOS) horen NIET thuis in de top 10’

De mede-eigenaar van Blockfyre, Simon Dedic, een onderzoeksbedrijf dat onderzoek doet naar cryptocurrencies legt de top 10 coins onder vuur. Zo gaf hij aan dat hij niet vindt dat de huidige coins die in de top 10 staan daar niet thuishoren. In een tweet die hij onlangs plaatste, maakte hij een sneer naar ripple (XRP), Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV), Litecoin (LTC), EOS (EOS) en Bitcoin Cash (BCH). Hij gaf daarbij aan dat hij niet kan wachten tot ze vervangen worden.

- Advertentie -

Dedic gaf op Twitter ook nog antwoord op sommige vragen die langskomen en heeft niet simpelweg herrie geschopt. Daarnaast gaf hij nog een nadere verklaring voor zijn woorden.

Bitcoin cash, Bitcoin SV, en Litecoin proberen allemaal Bitcoin (BTC) te vervangen. Ondanks dat ze een sneller netwerk bevatten ga ik er niet van uit dat dit ook maar iets op gaat lossen, aldus Dedic. EOS is volgens hem ook verwaarloosbaar gezien het een onnodige gecentraliseerde versie van Ethereum (ETH) is. EOS heeft volgens hem ook onder gepresteerd na zo’n succesvolle ICO.

Over ripple zei hij dat hij het project tegen alle principes in vond gaan. De gedecentraliseerde aard van bitcoin wordt niet omarmd en daarbij vindt hij de token dumps om daarmee liquiditeit te creëren ook discutabel.

Volgens Dedic is VeChain de enige coin die zich richt op iets wat daadwerkelijk toepasbaar is, een toeleveringsketen. Hij vindt de groei van Chainlink ook meer dan terecht. Volgens hem groeit de behoefte naar een partij zonder vooroordeel steeds meer, vooral nu de markt steeds groter wordt. Chainlink loopt voorop wat betreft betrouwbare data.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.177,89 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.206,09 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.238,25 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.252,12 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.295,04 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.177,89 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.206,09 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.238,25 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.252,12 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.295,04 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...