Bitcoin winst voor bedrijven! Altcoin koers analyse van ethereum, loopring, cardano en chainlink

In een serie omtrent de koersen van altcoins bekijkt John van Meer, beter bekend als de Bitcoin Consultant, dit keer de koersen van ethereum (ETH), loopring (LRC), cardano (ADA) en van chainlink (LINK)! Iedere editie kunnen members van Crypto Insiders stemmen op de altcoins die John behandelt.

- Advertentie -

Verder bespreekt John de flinke winst van bedrijven met bitcoin. Bekijk de video hieronder!

 

Meerdere keren per week brengt John, in samenwerking met Crypto Insiders, een video als deze uit. Hou onze website in de gaten om deze video’s niet te missen!

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto!

- Advertentie -

Wil je ook kunnen stemmen op de altcoins die John in zijn video’s behandelt? Word dan member en je geniet ook van onze trading signals, educatieve video’s, koersvideo’s, afgeschermde discussiekanaal en meer! Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.070,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.797,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.827,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.863,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.884,50 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) prijs zakt $1.000 in waarde maar vindt support, deze...

0
De afgelopen 24 uur is bitcoin (BTC) een aantal procenten teruggezakt maar na support te hebben gevonden lijkt de koers nu weer wat te kunnen stijgen....
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...