Timo Bult Timo Bult
09/12/2021 19:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/12/2021 19:58

BitPay voegt shiba inu toe, reactie koers blijft uit

icon-altcoins
Altcoin nieuws
BitPay voegt shiba inu toe, reactie koers blijft uit

Goed nieuws voor het Shiba Inu (SHIB) army! De meme-coin wordt nu namelijk ondersteund door de bekende crypto-betalingsprovider BitPay. Ondanks dit, en dit andere goede nieuws, wil de SHIB koers helaas nog niet echt reageren.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

BitPay voegt SHIB toe aan rijtje met bitcoin

BitPay is een bekende naam binnen de crypto-wereld. Het bestaat namelijk al sinds 2011 en was er dus vroeg bij. Gebruikers kunnen via BitPay met crypto betalen bij bedrijven als Microsoft, Twitch en Ledger. Zij kunnen daar onder andere bitcoin (BTC), ethereum (ETH), dogecoin (DOGE) en dus ook ook shiba inu (SHIB) gebruiken.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat consumenten nu kunnen betalen en dat bedrijven Shiba Inu (SHIB) onmiddellijk kunnen accepteren voor betalingen.”

SHIB koers reageert vooralsnog niet

Waar cryptocurrencies als SHIB en DOGE het vaak van dit soort nieuws moeten hebben om een flinke pump neer te kunnen zetten, is dat op dit moment helaas niet het geval. De SHIB koers kleurt net als de rest van de markt rood. De afgelopen tijd verloor SHIB al flink waarde.

Gisteren nog maakte de grootste crypto exchange BitStamp bekend dat het SHIB zal noteren op zijn platform. Op dat nieuws kwam tevens weinig reactie. Overigens zou door technische problemen de daadwerkelijke notering van shiba inu op dat handelsplatform worden uitgesteld.

Een notering die wel effect had op de SHIB koers was die van crypto exchange Kraken. Dat nieuws zorgde eind november voor een mooie stijging van 20%! Het lijkt er dan ook op dat de meme-coin nu vooral last heeft van de bredere marktontwikkelingen.

Advertentie

Shiba inu whale slaat groots in

Ondanks de tegenvallende resultaten zien we hier en daar signalen dat de verwachtingen voor sommigen nog steeds positief zijn. Zo sloeg een grote whale (iemand met veel crypto in bezit) onlangs nog 99 miljard SHIB tokens in. De investeerder legde hier ongeveer $3,4 miljoen voor neer.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie