Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

BitTorrent lanceert eigen op TRON-gebaseerde token, BTT, op Binance Launchpad

Het p2p-protocol BitTorrent heeft op 3 januari 2019 aangekondigd een eigen token te zullen lanceren. Met de token, BTT genaamd, kunnen gebruikers van BitTorrent snellere downloadsnelheden kopen. BTT is daarnaast de eerste token die door Binance Launchpad gelanceerd zal worden.

Afgelopen zomer nam TRON het downloadplatform over. Met de overname kwam Justin Sun, CEO van zowel BitTorrent als TRON, een stukje dichter bij zijn doel; “het grootste gedecentraliseerde ecosysteem ontwikkelen”.

- Advertentie -

Sun zei over de BTT token:

[De] BitTorrent-token is de eerste stap in een reeks stappen om een gedecentraliseerd internet te ondersteunen. In één grote stap kan de BitTorrent-client blockchain bij honderden miljoenen gebruikers over de hele wereld introduceren en een nieuwe generatie content-makers in staat stellen om hun content rechtstreeks naar anderen op internet te distribueren.

Bovendien is BTT de eerste token die door Binance Launchpad gelanceerd zal worden. Binance Launchpad helpt beginnende blockchain-projecten bekendheid te vergaren om zo hun cryptocurrency-community te laten groeien.

Met de BTT-token kunnen gebruikers snellere downloadsnelheden in de BitTorrent-client kopen. Daarnaast wil het platform met behulp van de token activiteiten stimuleren die ervoor zorgen dat gebruikers langer blijven seeden (het delen van een bestand met andere personen via het platform).

De cryptocurrency TRON (TRX) is op het moment van schrijven €0,01964 waard, en is qua marktkapitalisatie de 10e grootste cryptocurrency.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.350,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.150,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.187,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.210,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.233,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.350,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.150,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.187,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.210,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.233,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...