Timo Bult Timo Bult
19/09/2020 17:42 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/09/2020 17:42

Blockchain-reisbureau Travala breidt uit naar China

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Blockchain-reisbureau Travala breidt uit naar China

Het bekende en populaire blockchain-reisplatform Travala gaat naar verluidt een poging doen om de Chinese markt te betreden. CoinDesk viel onlangs onder andere op dat de website van het reisagentschap opeens een Chinese pagina had.
Travala is een platform waarop onder andere hotels geboekt kunnen worden. Het speciale aan Travala is dat betalingen met cryptocurrency kunnen worden gedaan. Het project is de afgelopen jaren hard gegroeid. Reizigers hebben tegenwoordig keuze uit meer dan 2 miljoen accomodaties in 230 landen.
De keuze om de Chinese markt te betreden komt niet uit het niets. De reisindustrie in China lijkt namelijk weer enigszins op te krabbelen sinds de uitbraak van het coronavirus. En met de enorme hoeveelheid inwoners dat het land telt, is de reisindustrie in het land groot.
De CEO van Travala, Juan Otero, laat in een reactie weten waarom China juist nu een goede volgende stap biedt:

“Europa, de VS en onze andere sterke markten zullen mogelijk drie tot vier maanden nodig hebben om te herstellen, terwijl het herstel in China nu en zeer snel plaatsvindt.”

Binnenkort zullen dus ook Chinezen voor hun boekingen kunnen betalen met cryptocurrencies! Dit is de nieuwste positieve ontwikkeling voor het project.
In augustus deed Travala nog een grote aankondiging. Het voegde vorige maand namelijk 1 miljoen nieuwe accomodaties toe aan het platform. Mede dankzij dit nieuws en de notering van het AVA-token aan de Binance exchange zorgde ervoor dat de koers van AVA met 400% omoog schoot.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie