Timo Bult Timo Bult
26/10/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 15:35

Brave Browser laat nu ook Nederlanders BAT verdienen met advertenties

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Brave Browser laat nu ook Nederlanders BAT verdienen met advertenties

Foto: 24K-Production/Shutterstock

Brave heeft een nieuwe versie van zijn Brave Browser uitgebracht: Brave v0.70. De update brengt een hoop nieuwe features, maar het grootste nieuws is dat Brave nu in 20 extra landen advertenties ondersteunt. Dit blijkt uit een op 24 oktober gepubliceerde Reddit-post.
Brave heeft als missie de digitale reclamewereld te revolutioneren. Zo laat het gebruikers Brave Attention Token (BAT), de cryptocurrency van het project, verdienen door naar advertenties te kijken. De gebruiker kan vervolgens zelf kiezen wat het met de BAT doet, zo kan het de cryptocurrency doneren aan websites of het zelf houden.
Brave voegt met de update 20 landen toe aan het lijstje van landen waar gebruikers naar dergelijke advertenties kunnen kijken en BAT kunnen verdienen. Een aantal Europese landen werden toegevoegd door Brave, waaronder Nederland, Polen, Zweden, Italië en Denemarken.
De Brave Browser lijkt het goed te doen. Onlangs maakte het project bekend dat het maandelijks zo’n 8 miljoen actieve gebruikers heeft. Daarnaast zouden zo’n 290.000 content creators fooien in de vorm van BAT accepteren.
Eerder, in september, was Brave de populairste browser in Japan onder Android-gebruikers. Het project lijkt dus aardig op stoom te komen nadat het in april begon met het ondersteunen van advertenties waarvoor gebruikers betaald konden worden.
De markt is wat saai, maar ga niet uit verveling traden! Hou je aan je plan en heb geduld. Benieuwd naar het plan van Crypto Insider David? Klik dan hier om in zijn net verschenen ?wekelijkse column? te lezen over zijn plan.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie