Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws Brave Browser laat nu ook Nederlanders BAT verdienen met advertenties

Brave Browser laat nu ook Nederlanders BAT verdienen met advertenties

Brave heeft een nieuwe versie van zijn Brave Browser uitgebracht: Brave v0.70. De update brengt een hoop nieuwe features, maar het grootste nieuws is dat Brave nu in 20 extra landen advertenties ondersteunt. Dit blijkt uit een op 24 oktober gepubliceerde Reddit-post.

Brave heeft als missie de digitale reclamewereld te revolutioneren. Zo laat het gebruikers Brave Attention Token (BAT), de cryptocurrency van het project, verdienen door naar advertenties te kijken. De gebruiker kan vervolgens zelf kiezen wat het met de BAT doet, zo kan het de cryptocurrency doneren aan websites of het zelf houden.

- Advertentie -

Brave voegt met de update 20 landen toe aan het lijstje van landen waar gebruikers naar dergelijke advertenties kunnen kijken en BAT kunnen verdienen. Een aantal Europese landen werden toegevoegd door Brave, waaronder Nederland, Polen, Zweden, Italië en Denemarken.

De Brave Browser lijkt het goed te doen. Onlangs maakte het project bekend dat het maandelijks zo’n 8 miljoen actieve gebruikers heeft. Daarnaast zouden zo’n 290.000 content creators fooien in de vorm van BAT accepteren.

Eerder, in september, was Brave de populairste browser in Japan onder Android-gebruikers. Het project lijkt dus aardig op stoom te komen nadat het in april begon met het ondersteunen van advertenties waarvoor gebruikers betaald konden worden.

De markt is wat saai, maar ga niet uit verveling traden! Hou je aan je plan en heb geduld. Benieuwd naar het plan van Crypto Insider David? Klik dan hier om in zijn net verschenen ?wekelijkse column? te lezen over zijn plan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.171,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.234,38 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.236,63 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.237,84 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.278,72 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

0
Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot 18 mei zat er maar liefst voor $20 miljard aan marktorders in die weekly candle. Als we de week daarna kijken zitten we op $14...