Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Brave afgelopen maand meest populaire browser in Japan

De gedecentraliseerde blockchain webbrowser Brave was de meest populaire browser afgelopen maand in Japan. Dat blijkt uit data van AppBrain, een website die apps op Android rangschikt.

Op de lijst van gerangschikte communicatie apps is te zien dat Brave de afgelopen maand in Japan vaker werd gedownload dan grote rivalen als Chrome, Firefox en Opera. Brave staat op de 11e plek met zo’n 2 miljoen downloads vorige maand, 11 plaatsen hoger dan de maand ervoor. In vergelijking staat Firefox op de 14e plaats met 553.000 downloads.

- Advertentie -

Wereldwijd komt Brave echter nog niet in de buurt van Chrome, dat zo’n 60% van de browsermarkt in handen heeft. Op de Nederlandse versie van deze lijst pakt Brave pas de 39e plaats en komt onder Firefox, Opera, Tor en Microsoft Edge uit.

telegram_banner

Brave is een relatief nieuwe browser op de markt dat gebruik maakt van blockchain-technologie. Brave is ontwikkeld door de voormalig ontwikkelaars van Firefox en Javascript. Gebruikers kunnen op de Browser de cryptocurrency de Basic Attention Token (BAT) verdienen door advertenties te bekijken. Vervolgens kunnen ze zogenaamde content creators op bijvoorbeeld Youtube en Twitch tippen met BAT.

Deze zomer kondigde Brave aan dat gebruikers nu eindelijk ook hun BAT uit de geïntegreerde wallet van de browser kunnen halen.

De Japanse messaging-gigant Line ontving onlangs een vergunning van de Japanse financiële toezichthouder om een cryptocurrency-exchange op te starten. De Line app staat bovenaan de Japanse lijst van gerangschikte communicatie apps.

De e-commercegigant Rakuten, de Japanse Amazon, lanceerde vorige maand een eigen cryptocurrency-exchange genaamd Rakuten Wallet.

Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.258,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.220,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.284,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.298,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.305,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.258,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.220,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.284,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.298,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.305,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...