Japanse_e-commercegigant_Rakuten_lanceert_cryptocurrency-exchange,_noteert_bitcoin_(BTC),_bitcoin_cash_(BCH)_en_ethereum_(ETH)

Japanse e-commercegigant Rakuten lanceert cryptocurrency-exchange, noteert bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH) en ethereum (ETH)

E-commercegigant Rakuten, het Japanse equivalent van Amazon, heeft een eigen cryptocurrency-exchange gelanceerd genaamd Rakuten Wallet. Dat blijkt uit een persbericht gepubliceerd op 19 augustus.

Rakuten Wallet lanceert de handel in de volgende drie cryptocurrencies: bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en bitcoin cash (BCH). De exchange is van plan om binnenkort een app uit te brengen voor Android die benodigd zal zijn voor stortingen en opnames. Een versie van de app voor iOS staat gepland voor een latere datum.

Het persbericht meldt verder dat de exchange gebruik maakt van zogenaamde ‘cold-storage wallets’, hardware wallets die geïsoleerd zijn van het internet. Tevens moeten klanten inloggen met behulp van een ‘two-step authentication’ proces.

Advertentie

Rakuten nam vorig jaar de exchange ‘Everbody’s Bitcoin’ over voor $2,4 miljoen en veranderde de naam een maand geleden naar Rakuten Wallet.

Rakuten opende in april een registratieportal ter voorbereiding van de lancering van de exchange.

Vorige maand kwam naar buiten dat Japan volgens een anonieme bron momenteel een SWIFT-achtig netwerk aan het ontwikkelen is voor cryptocurrencies.

Heb je vandaag de nieuwe koersanalyse van onze analist David gemist? Volgens hem heeft bitcoin (BTC) een hele spannende week voor de boeg! Klik hier om Davids laatste column te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€9.010,91 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€8.903,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€8.940,62 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.960,49 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€8.969,90 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€8.975,05 Kopen
Laatste nieuws