Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Brave laat gebruikers hun BAT-tokens nu eindelijk opnemen

Gebruikers van de Brave-browser kunnen sinds kort hun BAT-tokens uit de geïntegreerde cryptocurrency wallet halen. Men moest een lange tijd wachten voordat dit mogelijk was nadat de browser-gebruikers in maart van dit jaar begon te betalen voor het zien van advertenties op websites.

Brave is een webbrowser met als doel de online marketingwereld op zijn kop te zetten. Waar websites nu nog geld verdienen op basis van het aantal bezoekers wil Brave gebruikers de optie geven om advertenties wel of niet te zien. In ruil voor het bekijken van advertenties krijgen zij BAT-tokens die zij vervolgens als een soort van fooi aan hun favoriete websites kunnen geven.

- Advertentie -

In maart van dit jaar begon Brave met het belonen van bezoekers. Echter konden zij de verdiende BAT-tokens niet uit de geïntegreerde crypto wallet halen. Veel gebruikers klaagden over het lange wachten, echter is dit onterecht volgens Brave-oprichter Brendan Eich.

BAT is namelijk niet om te HODL‘en, maar om uit te geven. De Basic Attention Token (BAT) is specifiek bedoeld om bezoekers hun favoriete websites te belonen. Toch zien veel Brave-gebruikers de cryptocurrency alsnog als een soort van investering en voor hen was het dus niet ideaal dat de BAT vastzat in de wallet.

Nu is dus eindelijk een einde gekomen aan het lange wachten. Na het doorlopen van het Know-Your-Cusomter (KYC)-proces kunnen gebruikers de BAT uit de wallet halen en naar een wallet naar keuze versturen.

Heb je zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.153,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.178,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.214,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.217,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.239,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.178,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.154,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.214,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.217,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.239,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...