Timo Bult Timo Bult
26/07/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/07/2019 06:00

Brave laat gebruikers hun BAT-tokens nu eindelijk opnemen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
brave_laat_gebruikers_hun_bat_tokens_nu_eindelijk_opnemen_brave_browser_basic_attention_token

Gebruikers van de Brave-browser kunnen sinds kort hun BAT-tokens uit de geïntegreerde cryptocurrency wallet halen. Men moest een lange tijd wachten voordat dit mogelijk was nadat de browser-gebruikers in maart van dit jaar begon te betalen voor het zien van advertenties op websites.
Brave is een webbrowser met als doel de online marketingwereld op zijn kop te zetten. Waar websites nu nog geld verdienen op basis van het aantal bezoekers wil Brave gebruikers de optie geven om advertenties wel of niet te zien. In ruil voor het bekijken van advertenties krijgen zij BAT-tokens die zij vervolgens als een soort van fooi aan hun favoriete websites kunnen geven.
In maart van dit jaar begon Brave met het belonen van bezoekers. Echter konden zij de verdiende BAT-tokens niet uit de geïntegreerde crypto wallet halen. Veel gebruikers klaagden over het lange wachten, echter is dit onterecht volgens Brave-oprichter Brendan Eich.
BAT is namelijk niet om te HODL‘en, maar om uit te geven. De Basic Attention Token (BAT) is specifiek bedoeld om bezoekers hun favoriete websites te belonen. Toch zien veel Brave-gebruikers de cryptocurrency alsnog als een soort van investering en voor hen was het dus niet ideaal dat de BAT vastzat in de wallet.
Nu is dus eindelijk een einde gekomen aan het lange wachten. Na het doorlopen van het Know-Your-Cusomter (KYC)-proces kunnen gebruikers de BAT uit de wallet halen en naar een wallet naar keuze versturen.
Heb je zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie