Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws Brave laat gebruikers hun BAT-tokens nu eindelijk opnemen

Brave laat gebruikers hun BAT-tokens nu eindelijk opnemen

Gebruikers van de Brave-browser kunnen sinds kort hun BAT-tokens uit de geïntegreerde cryptocurrency wallet halen. Men moest een lange tijd wachten voordat dit mogelijk was nadat de browser-gebruikers in maart van dit jaar begon te betalen voor het zien van advertenties op websites.

Brave is een webbrowser met als doel de online marketingwereld op zijn kop te zetten. Waar websites nu nog geld verdienen op basis van het aantal bezoekers wil Brave gebruikers de optie geven om advertenties wel of niet te zien. In ruil voor het bekijken van advertenties krijgen zij BAT-tokens die zij vervolgens als een soort van fooi aan hun favoriete websites kunnen geven.

- Advertentie -

In maart van dit jaar begon Brave met het belonen van bezoekers. Echter konden zij de verdiende BAT-tokens niet uit de geïntegreerde crypto wallet halen. Veel gebruikers klaagden over het lange wachten, echter is dit onterecht volgens Brave-oprichter Brendan Eich.

BAT is namelijk niet om te HODL‘en, maar om uit te geven. De Basic Attention Token (BAT) is specifiek bedoeld om bezoekers hun favoriete websites te belonen. Toch zien veel Brave-gebruikers de cryptocurrency alsnog als een soort van investering en voor hen was het dus niet ideaal dat de BAT vastzat in de wallet.

Nu is dus eindelijk een einde gekomen aan het lange wachten. Na het doorlopen van het Know-Your-Cusomter (KYC)-proces kunnen gebruikers de BAT uit de wallet halen en naar een wallet naar keuze versturen.

Heb je zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.100,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.161,76 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.167,46 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.169,69 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.204,41 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...