Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Brave splitst op en gaat samenwerken met meest populaire Koreaanse popgroep ooit

Op Crypto Insiders was eerder deze week te lezen dat Brave, de op privacy gerichte blockchain webbrowser, onder vuur kwam te liggen. Het bedrijf werd betrapt op het automatisch aanvullen van links voor affiliate marketing.

Nu hebben een aantal ontwikkelaars besloten om een eigen versie van de browser uit te brengen, vooralsnog genaamd de ‘Braver Browser.’ In deze nieuwe versie worden alle affiliatie links verwijderd, alle adware en zelfs de Basic Attention Token (BAT).

- Advertentie -

De eerste testversie van Braver Browser was een paar uur na de splitsing voltooid, waardoor Brave’s injectie met affiliate links zijn verwijderd. De volledige release zal alle adware verwijderen: beloningen, Brave Together, gesponsorde componenten, BAT-pictogrammen en alle toekomstige advertentie-integraties.

Brendan Eich, oprichter en CEO van Brave, is natuurlijk niet zo blij hiermee en zegt het volgende op Twitter:

Succes. Ze zullen het een andere naam moeten geven, ook een aantal services en updates zelf moeten uitvoeren. Geen gratis meeliften op onze servers.

Eich meldt dat Brave overigens geen geld ontvangen heeft van Binance omtrent de affiliatie linking. Hij meldde eerder deze week dat het een “fout” was, maar de schade blijkt al gedaan te zijn.

In gerelateerd nieuws gaat Brave samenwerken met BTS, een enorm populaire Zuid-Koreaanse popgroep, en Rush Gaming, een grote Japans e-sports team, om een speciale editie van de browser in Japan te lanceren.

Naar verluidt is het doel van de samenwerking om een nieuwe manier te introduceren voor beroemdheden om met hun fans te communiceren. BTS is de bestverkopende Koreaanse muziekgroep aller tijden met meer dan 20 miljoen verkochte albums.

Des Martin, hoofd van marketing bij Brave, plaatste vorige week al een versie van de browser met een achtergrond van BTS op Twitter:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.428,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.406,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.457,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.480,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.493,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.406,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.428,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.457,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.480,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.493,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...