Timo Bult Timo Bult
21/08/2021 16:12 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/08/2021 16:12

Cardano (ADA) naar $20? Nederlandse analist denkt dat het kan

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Cardano (ADA) naar $20? Nederlandse analist denkt dat het kan

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

De cardano (ADA) koers doet het op zijn zachtst gezegd aardig. De altcoin stijgt sinds de lows van eind juli, maar kreeg vorige week een enorme steun in de rug. Het project kondigde namelijk eindelijk een lanceerdatum aan voor smart contractsDit bracht ADA naar een nieuw prijsrecord. Maar volgens de Nederlandse analist Michaël van de Poppe zit er nog meer in.

In een nieuwe video legt de analist uit dat de prijszone tussen $2 en $2,5 belangrijk is om in de gaten te houden. Als deze zone het houdt dan is volgens hem een ADA prijs van $5 mogelijk:

“Het niveau om naar te kijken is alles in dit bereik van $2,00 tot $2,5. Als deze het houdt, neem ik aan dat $3,45 en $5,00 de volgende haltes zijn voor Cardano.”

Voor zijn prijsverwachtingen gebruikt de analist de Fibonacci extensies. Hij baseert zijn analyse op de recente low van $1,02 en high van $2,50 om tot de bovengenoemde prijszones te komen.

Het hangt volgens van de Poppe ook af van wat bitcoin (BTC) gaat doen. Mocht de grootste cryptocurrency op de markt nieuwe hoogtes gaan bereiken, dan is ook ADA nog lang niet klaar:

“Bitcoin die richting $250.000- $300.000 gaat is heel normaal, wat betekent dat cardano gemakkelijk kan stijgen tot $10 tot $20.”

Cardano is een project waar veel ogen op gericht zijn. De beloftes zijn namelijk groot met als uiteindelijke doel om serieuze concurrentie te gaan vormen voor Ethereum (ETH). Volgende maand zullen we mogelijk al gaan zien of de lancering van smart contracts projecten aan gaat trekken.

Ondertussen consolideert de ADA prijs nu al een tijdje vlak onder de $2,50 na gisteren een all-time high (ATH) neer te hebben gezet van $267 op crypto exchange Coinbase.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie