Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Cardano (ADA) oprichter Charles Hoskinson bespreekt Goguen en kondigt nieuwe samenwerking aan

Charles Hoskinson, de CEO van Input Output Hong Kong (IOHK), het bedrijf achter het Cardano (ADA) netwerk, hield plotseling op 10 oktober een Ask Me Anything (AMA) sessie:

- Advertentie -

Hoskinson bespreekt onder andere de huidige status van Cardano en kondigt aan dat IOHK een nieuw samenwerkingsverband heeft getekend met Runtime Verification Inc., een software analysebedrijf.

Dus ik heb getekend, het is een contract van zeven cijfers. We brengen ze weer in de groep. We gaan zaken doen en Yella gebruiken. We zullen daar een heleboel coole dingen op doen. Ik zal op een later tijdstip een speciale aankondiging doen over specifieke resultaten en wat we daaruit kunnen halen. Maar ik besloot het echt goede nieuws met jullie te delen. Yella is een van mijn favoriete projecten. Het is ongelofelijk en echt opwindend. Ik denk dat het een hele nieuwe dimensie van het product zal openen en dat heb ik altijd geloofd.

Yella, ook genaamd IELE, is een virtual machine (VM) dat lijkt op de Ethereum’s virtual machine (EVM), en maakt het mogelijk om decentralized apps (dApps) over te zetten naar Cardano. Volgens Hoskinson lijkt de EVM van Ethereum op “speelgoed” in vergelijking met IELE.

Hoskinson besprak ook de roadmap voor Goguen. Hoskinson meldt ter verduidelijking dat Goguen, net als Shelley, de update die recentelijk op Cardano was voltooid, wederom in stappen zal worden uitgebracht.

Maar laten we ergens heel duidelijk over zijn. Het is niet zo dat je het even aanzet en zegt ‘Oh, Goguen is hier’. Goguen komt met een reeks updates en een reeks van hard fork evenementen, en ze zullen allemaal meer functionaliteit aan het systeem toevoegen. Goguen is dus een spectrum. We zullen een aantal van die delen aankondigen, sommige daarvan, tijdens de update van oktober.

Vorige week kondigde Cardano nog aan dat het gaat samenwerken met SingularityNet, een gedecentraliseerd platform voor artificial intelligence (AI). De prijs van ADA is overigens de afgelopen paar dagen met bijna 20% gestegen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.655,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.634,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.687,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.703,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.727,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.634,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.655,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.687,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.703,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.727,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...