Kevin Schijven Kevin Schijven
11/10/2020 17:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/10/2020 17:58

Cardano (ADA) oprichter Charles Hoskinson bespreekt Goguen en kondigt nieuwe samenwerking aan

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Cardano (ADA) oprichter Charles Hoskinson bespreekt Goguen en kondigt nieuwe samenwerking aan

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

Charles Hoskinson, de CEO van Input Output Hong Kong (IOHK), het bedrijf achter het Cardano (ADA) netwerk, hield plotseling op 10 oktober een Ask Me Anything (AMA) sessie:


Hoskinson bespreekt onder andere de huidige status van Cardano en kondigt aan dat IOHK een nieuw samenwerkingsverband heeft getekend met Runtime Verification Inc., een software analysebedrijf.

Dus ik heb getekend, het is een contract van zeven cijfers. We brengen ze weer in de groep. We gaan zaken doen en Yella gebruiken. We zullen daar een heleboel coole dingen op doen. Ik zal op een later tijdstip een speciale aankondiging doen over specifieke resultaten en wat we daaruit kunnen halen. Maar ik besloot het echt goede nieuws met jullie te delen. Yella is een van mijn favoriete projecten. Het is ongelofelijk en echt opwindend. Ik denk dat het een hele nieuwe dimensie van het product zal openen en dat heb ik altijd geloofd.

Yella, ook genaamd IELE, is een virtual machine (VM) dat lijkt op de Ethereum’s virtual machine (EVM), en maakt het mogelijk om decentralized apps (dApps) over te zetten naar Cardano. Volgens Hoskinson lijkt de EVM van Ethereum op “speelgoed” in vergelijking met IELE.
Hoskinson besprak ook de roadmap voor Goguen. Hoskinson meldt ter verduidelijking dat Goguen, net als Shelley, de update die recentelijk op Cardano was voltooid, wederom in stappen zal worden uitgebracht.

Maar laten we ergens heel duidelijk over zijn. Het is niet zo dat je het even aanzet en zegt ‘Oh, Goguen is hier’. Goguen komt met een reeks updates en een reeks van hard fork evenementen, en ze zullen allemaal meer functionaliteit aan het systeem toevoegen. Goguen is dus een spectrum. We zullen een aantal van die delen aankondigen, sommige daarvan, tijdens de update van oktober.

Vorige week kondigde Cardano nog aan dat het gaat samenwerken met SingularityNet, een gedecentraliseerd platform voor artificial intelligence (AI). De prijs van ADA is overigens de afgelopen paar dagen met bijna 20% gestegen.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie