Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

SingularityNET gaat samenwerken met Cardano (ADA), en overweegt Ethereum te dumpen

SingularityNET, een gedecentraliseerde marktplaats voor kunstmatige intelligentie (AI), gaat samenwerken met Input Output Hong Kong (IOHK), het bedrijf achter het Cardano (ADA) netwerk.

- Advertentie -

SingularityNET, bekend van de Sophia robot, meldt dat het overweegt om volledig over te stappen naar de blockchain van Cardano. Het AI platform zou dan wellicht Ethereum (ETH) compleet achter zich laten.

Ethereum kampt momenteel met enorm hoge transactiekosten, mede dankzij de exploderende decentralized finance (DeFi) markt. Tevens heeft het team van SingularityNET twijfels over de capaciteiten van Ethereum 2.0 en de onduidelijkheid omtrent de lancering ervan.

De huidige problemen met de snelheid en kosten op de Ethereum-blockchain hebben de urgentie vergroot om alternatieven voor de blockchain-onderbouwing van SingluarityNET te onderzoeken. Het ambitieuze Ethereum 2.0 ontwerp is veelbelovend, maar de timing van de uitrol van verschillende aspecten van deze volgende generatie Ethereum blijft onduidelijk, evenals veel van de praktische details.

Aldus Dr. Ben Goertzel, CEO en oprichter van de SingularityNET Foundation. Dat betekent wellicht dat de AGI token van SingularityNET, een ERC-20 token op Ethereum, ook (deels) naar Cardano wordt overgezet. Toch is dit verre van zeker, Goertzel staat namelijk open voor zogeheten multi-chain oplossingen:

Als het Cardano gedeelte veel beter werkt, dan zal alles daar naartoe migreren. Als blijkt dat het Ethereum gedeelte nuttiger is voor sommige doeleinden, en het Cardano-gedeelte nuttig voor andere doeleinden, dan is dat maar zo, toch?

SingulatyNET noemt zichzelf ’s werelds eerste platform waar verschillende AI systemen met elkaar kunnen communiceren. Het platform heeft ambitieuze doelen met de creatie van een zogenaamde artificial general intelligence (AGI), een AI die de capaciteiten van een mens kan evenaren.

Charles Hoskinson, oprichter van Cardano en medeoprichter van Ethereum, vierde onlangs Cardano’s derde verjaardag.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.358,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.387,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.432,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.441,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.566,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.566,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.358,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.387,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.432,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.441,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...