Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Cardano (ADA) oprichter Hoskinson reageert op DeFi hype

De oprichter van IOHK, Charles Hoskinson, vertelde onlangs tijdens een YouTube livestream over het uitstapje van Cardano (ADA) naar decentralized finance (DeFi). Hij gaf aan dat er momenteel gewerkt wordt aan een samenwerking met Emrugo en dat er gewerkt wordt aan de infrastructuur voor een stablecoin. Deze wordt allereerst geplaatst op Ergo om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Daarna is het de bedoeling dat het gaat draaien op Cardano. De coin zal een algoritmische stablecoin worden.

Hoskinson zegt in de stream dat hij er van overtuigd is dat het beter zal zijn dan MakerDAO, dat is slechts één van de projecten die in de schijnwerper staan rondom DeFi. Hoskinson zegt vaak betrokken te zijn in veel DeFi discussies, die voornamelijk gaan over de juiste uitvoering van de projecten en het vinden van de juiste personen om de klus te klaren.

- Advertentie -

Daarnaast sprak hij over hoe DeFi Ethereum (ETH) een nieuwe leven inblaast. Hij voegde daar wel aan toe dat het project wat als eerst zijn slag sloeg met DeFi nu meer nadeel dan voordeel lijkt te genieten.

De eerste projecten die op stelten gezet zijn waren kortstondig en zaten vol met fouten en littekens. Het is volgens hem beter om pas later te beginnen in de DeFi sector als alle kinderziektes eruit zijn.

Vandaag de dag zijn er ongeveer 5,1 miljoen Ethers vastgezet in DeFi applicaties. Dat is een totaal geschatte waarde van $7,83 miljard met de huidige koers.

De eigenaar van cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao, gaf reageerde onlangs op een paar DeFi projecten. Hij voorspelt zelf dat niet alles overeind zal blijven staan. De meeste projecten gaan volgens hem hetzelfde lot tegemoet als dat van Yam Finance Protocol. 

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.089,55 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.089,55 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...