Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Cardano (ADA) Shelley upgrade vindt morgen plaats na succesvolle stresstests

IOHK, het bedrijf achter Cardano (ADA), zei in een aankondiging dat ze dit weekend de laatste succesvolle test rondes gedraaid hebben en gaven daarbij groen licht aan de Shelley hard fork. Op 29 juli vindt de fork plaats en het huidige Byron mainnet zal vervangen worden voor het Shelley netwerk.

Hoskinson tweette:”De stresstest is klaar, alle systemen zijn gereed, de update is gereed, de raketten kunnen de lucht in. De hardfork staat gepland voor 29 juli, logs volgen morgen.”

- Advertentie -

De laatste versie van de node is onlangs goedgekeurd op het Shelley mainnet, andere ontwikkelingen zijn inmiddels ook uitgerold waaronder de laatste hard fork versies van Cardano GraphQL, Cardano REST en Cardano DB-Sync. Ook de nieuwe Daedalus wallet is gereleased, deze verscheen op 27 juli. De wallet is echter nog niet helemaal compleet maar 99% van wat het zou moeten zijn nadat de hard fork plaatsvindt. Uiteraard blijft het wel een test wallet waar nog kinderziektes in zouden kunnen zitten.

Gebruikers krijgen toegang tot verbeterde functionaliteiten, dit werd bekend gemaakt in een eerder persbericht. De mogelijkheid zal er ook zijn om je Byron wallet te herstellen. Deelnemers van de ITN kunnen hun balansen inzien en ADA ontvangen. IOHK gaf ook aan dat ze gaan werken met ruim 40 verschillende exchanges, dit was van essentieel belang tijdens het uitrollen van de Shelley blockchain.

Shelley is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van Cardano en het netwerk. De ontwikkelingen beogen een soepele service met een laag risico op onderbrekingen. Shelley is een belangrijk onderdeel bij het behartigen van de decentralisatie waar Cardano voor staat. Tijdens de ontwikkelingen van de Shelley era zullen er steeds meer nodes draaien op Cardano en gedreven worden door de community

Zodra er meer deelnemers zijn op het Cardano netwerk wordt het veiliger en meer gedecentraliseerd. Op de roadmap worden er ook features geïntroduceerd als incentive schemes en een nieuw beloningssysteem voor stake pools en community adoption. Gebruikers kunnen zodoende voortaan ADA gaan staken. IOHK voorspelt dat ADA voortaan 50 tot 100 keer meer gedecentraliseerd is dan andere grote blockchains en netwerken.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.277,18 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.277,18 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...