Corné Marchand Corné Marchand
19/02/2024 20:36 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/02/2024 19:37

Cardano verwachting: kan de koers op korte termijn naar de $8 stijgen?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

In deze video duiken we dieper in op cardano (ADA), een van de meest intrigerende investeringen in de cryptocurrency wereld. We bekijken het laatste nieuws rondom cardano, mijn analyse en mijn verwachtingen voor de toekomst. Aan het einde van de video zal ik precies uitleggen waarom cardano weleens naar $8 zou kunnen stijgen.

Allereerst, gefeliciteerd aan de winnaar van de 20 USDT! Stuur me een e-mail om je prijs te claimen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Een blik op de crypto: Cardano (ADA)

Ik ben al een tijdje bezig met Dollar Cost Averaging voor cardano, wat betekent dat ik elke dag weer wat bijkoop. Dit blijf ik doen omdat ik cardano zie als een relatief veilige optie met veel potentie. Laten we eens kijken naar het laatste nieuws en een stukje technische analyse om op de hoogte te blijven.

Cardano blijft voorop lopen in de crypto-markt. Het heeft indrukwekkende ontwikkelingsactiviteiten, een sterke prijsstijging en een bloeiende community. De totale waarde vergrendeld in het Cardano-ecosysteem stijgt snel. Deze groei is niet alleen te zien in de totale waarde vergrendeld, maar ook in de adoptie van stablecoins. Deze spelen een belangrijke rol in het Cardano-ecosysteem.

Advertentie

Mijn cardano verwachting

Als we naar de technische analyse kijken, zien we dat cardano zich momenteel consolideert rond de $0,62 cent. Een belangrijk weerstandsniveau ligt rond dit punt, maar als we hier doorheen breken, kunnen we een sterke voortzetting zien richting $0,76 cent en zelfs $1,20. Dit zou een enorme bullish beweging zijn voor cardano.

Wat betreft mijn verwachtingen, ik denk dat cardano nog steeds realistisch kan stijgen naar $8 tot $10. Dit is gebaseerd op historische patronen en de huidige marktomstandigheden. Natuurlijk moeten we altijd voorzichtig zijn en onze eigen analyse doen, maar het ziet er zeker positief uit voor Cardano.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie