Roy van Krieken Roy van Krieken
30/10/2021 17:39 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/10/2021 17:39

CEO van SkyBridge Capital legt uit waarom hij heilig gelooft in Algorand (ALGO)

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

 

Anthony Scaramucci, CEO van het hedge-fund SkyBridge Capital met zo’n $7 miljard aan assets under management (AUM), is al langere tijd erg bullish over Algorand (ALGO). Volgens hem Algorand de perfecte cryptocurrency voor het gebruik in de echte wereld. Daarnaast ziet hij Algorand zelfs als ware concurrent van Ethereum (ETH).

Slechts een handjevol altcoins doen het beter dan bitcoin dit jaar
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Algorand fonds

Onlangs heeft SkyBridge Capital bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse SALT conferentie dat zij een aanvraag hebben gedaan bij de autoriteiten voor het opzetten van een crypto exchange traded fund (ETF). Daarnaast werd vermeld dat zij het plan hebben om een Algorand (ALGO) fonds op te zetten van maar liefst $250 miljoen.

Scaramucci heeft tijdens een interview met CNBC bekend gemaakt dat er inmiddels al $100 miljoen van de benodigde $250 miljoen is opgehaald voor het nieuwe fonds. 

Algorand maakte onlangs zelf bekend dat zij een fonds ter waarde van $300 miljoen hadden opgezet om ontwikkelaars naar het project te lokken en om de ontwikkeling van het Algorand ecosysteem te stimuleren. Het lijkt er dus op dat dergelijke stappen goed in de smaak vallen bij investeerders zoals Scaramucci.

Daarnaast heeft SkyBridge in september ook een partnership gesloten met NAX. Deze partnership zou ervoor moeten zorgen dat diensten die gebaseerd zijn op het Algorand netwerk overal beschikbaar worden in Noord-Amerika en het Midden-Oosten om zo de adoptie een impuls te geven.

Advertentie

Anthony Scaramucci

Volgens Scaramucci heeft de wereld van crypto, en in het bijzonder Algorand, de potentie om enkele grote problemen in onze consumentenmaatschappij op te lossen. Hij noemt bijvoorbeeld het feit dat consumenten air miles en dergelijke sparen bij het gebruik van bepaalde diensten, maar dat deze vervolgens slechts zelden worden gebruikt.

Scaramucci stelt dat crypto dergelijke problemen gemakkelijk kan oplossen. Hij noemt het voorbeeld dat in plaats van dat consumenten air miles sparen zij bijvoorbeeld ALGO uitgekeerd krijgen. Dit kan vervolgens weer universeel gebruikt worden.

Volgens Scaramucci is Algorand bij uitstek het meest geschikt voor dergelijke use cases. Hierdoor gelooft Scaramucci dat in de toekomst Bitcoin (BTC), Ethereum en Algorand de drie grootste cryptocurrencies zullen zijn.

 

 

 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie